* Bijzonder* PrimeurPurmerend

Regio Purmerend bestaat 2 jaar!

Purmerend – Vandaag is het exact 2 jaar geleden dat het eerste bericht op regiopurmerend.nl verscheen. Rob Klaucke en Haico Kats hadden samen het initiatief genomen om -voornamelijk hobbymatig- een regionale nieuwssite te beginnen. Op 4 februari 2016 werd het eerste bericht geplaatst. Het bericht werd in totaal 2x bekeken.

 

Inmiddels zijn we 2350 nieuwsartikelen verder. Regio Purmerend is ruim een jaar een “echt bedrijf”. Qua bereik is Regio Purmerend enorm gegroeid. De afgelopen 12 maanden bekeken bijna 300.000 mensen meer dan 1.500.000 keer onze artikelen.

De site van Regio Purmerend in april 2016

Ook qua lay-out is de site totaal veranderd. Het vertrouwde koetje is er wel al bijna vanaf het begin bij. Na twee maanden kwam ons logo al om de hoek kijken.

 

Wij bedanken al onze bezoekers voor hun input, reacties, enthousiasme en kritische blik. Met heel veel plezier blijven wij ons inzetten om de inwoners van onze regio van nieuws te voorzien.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.