* Media

50 Purmerenders morgen gratis naar Jinek: meld je snel aan!

Purmerend – Woon je in Purmerend en wil je graag een uitzending van Jinek bijwonen? Stap dan op deze speciale bus! Op donderdag 8 februari 2018 vertrekt er een bus vanuit Purmerend naar de studio. Er zijn 50 plekken beschikbaar. 

Het liefst zouden we willen dat we een studio op wieltjes hadden, zodat we elke avond op een andere plek in Nederland kunnen staan. Zo ver zijn we helaas nog niet, dus daarom halen we jou graag naar onze studio toe!

.

Het werkt als volgt

  • Stuur een mail naar [email protected]
  • Vermeld daarin dat je met de bus van donderdag 8 februari vanuit Purmerend wilt en met hoeveel mensen je wil komen
  • De bus vertrekt om 20:30 uur. Waarna je een uitzending van Jinek bij kan wonen. Tussen 01:00 uur en 01:30 uur ben je weer terug en kan je zo je bedje inrollen.

Helemaal voor noppes en je krijgt bij aankomst een drankje op kosten van Jinek.

Wees er wel snel bij, want er zijn maar 50 plekken beschikbaar!

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.