20.3 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home112Getuigen gezocht van beroving op Slaperdijk

Getuigen gezocht van beroving op Slaperdijk

Purmerend – De politie onderzoekt een beroving van een man uit Veenendaal. De man had via een handelsplaats een afspraak gemaakt om smartphones te kopen, maar in plaats hiervan werd hij beroofd.

Een 33-jarige man uit Veenendaal was woensdagavond naar Purmerend gekomen om een aantal smartphones te kopen van een onbekende verkoper. De man werd op de Slaperdijk echter door een onbekende man onder bedreiging van een wapen beroofd van zijn geld. De dader bleek in gezelschap van een andere man op een scooter.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze beroving en is op zoek naar mensen die mogelijk woensdagavond tussen 22:05 en 22:25 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Slaperdijk  in Purmerend, dat met deze beroving te maken kan hebben.

Burgernet geeft de volgende signalementen:

Kale man, snor 25 jr, grijze vespa achtige scooter, 2e man baard, snor, zwarte jas 180m.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien van bovenstaande beroving? Meldt u dit dan s.v.p. bij de politie in Purmerend, via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem iets melden? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr.: 0800-7000. Zaaknummer: 2018024955Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
20.3 ° C
21.7 °
18.9 °
73 %
0.9kmh
98 %
do
24 °
vr
27 °
za
27 °
zo
20 °
ma
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.