112Purmerend

Getuigen gezocht van beroving op Slaperdijk

Purmerend – De politie onderzoekt een beroving van een man uit Veenendaal. De man had via een handelsplaats een afspraak gemaakt om smartphones te kopen, maar in plaats hiervan werd hij beroofd.

Een 33-jarige man uit Veenendaal was woensdagavond naar Purmerend gekomen om een aantal smartphones te kopen van een onbekende verkoper. De man werd op de Slaperdijk echter door een onbekende man onder bedreiging van een wapen beroofd van zijn geld. De dader bleek in gezelschap van een andere man op een scooter.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze beroving en is op zoek naar mensen die mogelijk woensdagavond tussen 22:05 en 22:25 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Slaperdijk  in Purmerend, dat met deze beroving te maken kan hebben.

Burgernet geeft de volgende signalementen:

Kale man, snor 25 jr, grijze vespa achtige scooter, 2e man baard, snor, zwarte jas 180m.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien van bovenstaande beroving? Meldt u dit dan s.v.p. bij de politie in Purmerend, via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem iets melden? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr.: 0800-7000. Zaaknummer: 2018024955

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....