* Wat u schrijft

Kinderdagverblijf Kids II onderneemt al 25 jaar met plezier

LANDSMEER – In 2018 bestaat kinderdagverblijf Kids II in Landsmeer 25 jaar en dat viert het met diverse feestelijke activiteiten gedurende het gehele jaar. Vrijdag 16 februari  trakteert Kids de kinderen van 2 tot 4 jaar met een vrolijke poppentheatervoorstelling van Potitco, gebaseerd op het boek Mama Kwijt. Ook  geeft het kinderdagverblijf enkele kaarten weg via de Facebookpagina.

Dat er vele goede herinneringen aan Kids II zijn, blijkt wel uit het enorme aantal positieve reacties dat Kids ontvangen heeft op de aankondiging van het 25-jarig jubileum via social media. Hartverwarmende reacties van ouders, kinderen en oud-medewerkers.

Op 8 januari 1993 opende Kids II op uitnodiging van de gemeente Landsmeer een kinderdagverblijf aan de Van Beekstraat. Uiteindelijk moest Kids het pand verlaten en kwam in de oude plasticfabriek van Fam. De Goede terecht, aan de Sportlaan. Sindsdien hebben al veel kinderen uit Landsmeer of Kadoelen voor hele en halve dagen in de opvang gespeeld. Veelal met dezelfde leidsters die er nog steeds werken.

Want zeer kenmerkend voor Kids is het vaste team medewerkers, dat al jaren in dienst is, sommigen zelfs vanaf het begin. Zo is Jacqueline Kolder ooit begonnen als stagiaire en nu is ze vestigingsmanager van Kids II in Landsmeer: “Er verandert veel in 25 jaar tijd, maar wat niet verandert is dat we nog steeds kijken naar de behoeften van elk kind. Een kind mag hier gewoon kind zijn. Daarbij is het persoonlijk contact met ouders heel belangrijk. Ouders brengen toch hun waardevolste ‘bezit’ weg, dan willen ze zeker weten dat het goed is.”

Kids kinderdagverblijven zit niet alleen in Landsmeer. Ook in de Purmerend Weidevenne is een vestiging.

Kids geeft kaarten weg voor de poppentheatervoorstelling op vrijdag 16 februari. Liefhebbers kunnen op de Facebookpagina aangeven met wie ze willen gaan. Reageren kan tot 12 februari.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.