13.2 C
Purmerend
maandag 25 september 2023
Home* Wat u schrijftKinderdagverblijf Kids II onderneemt al 25 jaar met plezier

Kinderdagverblijf Kids II onderneemt al 25 jaar met plezier

LANDSMEER – In 2018 bestaat kinderdagverblijf Kids II in Landsmeer 25 jaar en dat viert het met diverse feestelijke activiteiten gedurende het gehele jaar. Vrijdag 16 februari  trakteert Kids de kinderen van 2 tot 4 jaar met een vrolijke poppentheatervoorstelling van Potitco, gebaseerd op het boek Mama Kwijt. Ook  geeft het kinderdagverblijf enkele kaarten weg via de Facebookpagina.

Dat er vele goede herinneringen aan Kids II zijn, blijkt wel uit het enorme aantal positieve reacties dat Kids ontvangen heeft op de aankondiging van het 25-jarig jubileum via social media. Hartverwarmende reacties van ouders, kinderen en oud-medewerkers.

Op 8 januari 1993 opende Kids II op uitnodiging van de gemeente Landsmeer een kinderdagverblijf aan de Van Beekstraat. Uiteindelijk moest Kids het pand verlaten en kwam in de oude plasticfabriek van Fam. De Goede terecht, aan de Sportlaan. Sindsdien hebben al veel kinderen uit Landsmeer of Kadoelen voor hele en halve dagen in de opvang gespeeld. Veelal met dezelfde leidsters die er nog steeds werken.

Want zeer kenmerkend voor Kids is het vaste team medewerkers, dat al jaren in dienst is, sommigen zelfs vanaf het begin. Zo is Jacqueline Kolder ooit begonnen als stagiaire en nu is ze vestigingsmanager van Kids II in Landsmeer: “Er verandert veel in 25 jaar tijd, maar wat niet verandert is dat we nog steeds kijken naar de behoeften van elk kind. Een kind mag hier gewoon kind zijn. Daarbij is het persoonlijk contact met ouders heel belangrijk. Ouders brengen toch hun waardevolste ‘bezit’ weg, dan willen ze zeker weten dat het goed is.”

Kids kinderdagverblijven zit niet alleen in Landsmeer. Ook in de Purmerend Weidevenne is een vestiging.

Kids geeft kaarten weg voor de poppentheatervoorstelling op vrijdag 16 februari. Liefhebbers kunnen op de Facebookpagina aangeven met wie ze willen gaan. Reageren kan tot 12 februari.
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,615FansLike
2,502VolgersVolg
1,618VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.2 ° C
14.5 °
11.7 °
71 %
3.6kmh
100 %
ma
19 °
di
21 °
wo
22 °
do
19 °
vr
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.