Leefbaar Purmerend stelt kandidaten voor

Purmerend – Vanmiddag was er in de kleine Doele aan de Koemarkt 58 een persmoment waarin Leefbaar Purmerend de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 voorstelde en het verkiezingsprogramma officieel bekend maakte. 

Lijsttrekker Arie-Wim Boer gaf aan dat hij trots is op de kandidaten en dat hij een juiste mix tussen jong en oud heeft gevonden. “Met deze kandidaten hebben wij het verkiezingsprogramma gemaakt. We hebben een goede balans gevonden tussen de huidige raadsleden/commissieleden en de nieuwkomers. Deze worden nu wegwijs gemaakt in de politieke arena. Ook hebben wij 4 vrouwen op de lijst.”

De hoofdzakelijke speerpunten van de partij zijn dat de grijze vuilcontainer weer wekelijks wordt geleegd, afschaffen van voorrangsregels woningtoewijzing statushouders, het afschaffen van de hondenbelasting en goedkope woonvoorzieningen voor jongeren.

Kathleen Visser die 4 jaar commissielid is geweest, en zich hoofdzakelijk vastgebeten heeft in de decentralisaties, komt op plaats 2. Plek 3 wordt ingenomen door de 19 jarige Chris Boer, thans ook commissielid.

Daarna volgen nieuwkomers Dennis Tol, Hans Tulleners, Ab van de Hazel, Pim Misdorp, Elissa Saltani, Robert Pieterse en Jan-Anton Heus.

De huidige raadsleden Nicole Boer en Henk Heida nemen afscheid van de politiek. De partij gaat naar eigen zeggen voor 5 raadszetels.

Het verkiezingsprogramma vindt u hier: http://www.leefbaarpurmerend.com

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt