* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Politiek lokaal in proeflokaal Bakker (video)

Purmerend – Vanmiddag was er een debat tussen de verschillende politieke partijen uit Purmerend vanwege de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. In proeflokaal Bakker werden er verschillende stellingen geponeerd waar per stelling 2 partijen op mochten reageren.

Stellingen die onder andere werden gegeven waren: Geen verdere aantasting Beusebos?, het is uitstekend gegaan de afgelopen 4 jaar?, sluit u partijen uit tijdens coalitieonderhandelingen?, huisvuil zoals nu inzamelen of kan het anders? en er is onvoldoende armoedebeleid en daklozenbeleid?.

Aanwezig waren de Stadspartij, Groep HOP, SP Purmerend, PvdA, AOV Purmerend, D66, GroenLinks en de VVD. Het CDA, Lijst van Damme, TOP, Leefbaar Purmerend en PVV Purmerend waren niet aanwezig. Ongeveer 55 mensen kwamen geïnteresseerd luisteren.

Hieronder een korte video impressie van een half uur.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....