6.8 C
Purmerend
dinsdag 28 maart 2023
Home* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Politiek lokaal in proeflokaal Bakker (video)

Politiek lokaal in proeflokaal Bakker (video)

Purmerend – Vanmiddag was er een debat tussen de verschillende politieke partijen uit Purmerend vanwege de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. In proeflokaal Bakker werden er verschillende stellingen geponeerd waar per stelling 2 partijen op mochten reageren.

Stellingen die onder andere werden gegeven waren: Geen verdere aantasting Beusebos?, het is uitstekend gegaan de afgelopen 4 jaar?, sluit u partijen uit tijdens coalitieonderhandelingen?, huisvuil zoals nu inzamelen of kan het anders? en er is onvoldoende armoedebeleid en daklozenbeleid?.

Aanwezig waren de Stadspartij, Groep HOP, SP Purmerend, PvdA, AOV Purmerend, D66, GroenLinks en de VVD. Het CDA, Lijst van Damme, TOP, Leefbaar Purmerend en PVV Purmerend waren niet aanwezig. Ongeveer 55 mensen kwamen geïnteresseerd luisteren.

Hieronder een korte video impressie van een half uur.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.8 ° C
7.8 °
5.5 °
68 %
0.9kmh
100 %
di
7 °
wo
12 °
do
12 °
vr
10 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.