* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Politiek lokaal in proeflokaal Bakker (video)

Purmerend – Vanmiddag was er een debat tussen de verschillende politieke partijen uit Purmerend vanwege de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. In proeflokaal Bakker werden er verschillende stellingen geponeerd waar per stelling 2 partijen op mochten reageren.

Stellingen die onder andere werden gegeven waren: Geen verdere aantasting Beusebos?, het is uitstekend gegaan de afgelopen 4 jaar?, sluit u partijen uit tijdens coalitieonderhandelingen?, huisvuil zoals nu inzamelen of kan het anders? en er is onvoldoende armoedebeleid en daklozenbeleid?.

Aanwezig waren de Stadspartij, Groep HOP, SP Purmerend, PvdA, AOV Purmerend, D66, GroenLinks en de VVD. Het CDA, Lijst van Damme, TOP, Leefbaar Purmerend en PVV Purmerend waren niet aanwezig. Ongeveer 55 mensen kwamen geïnteresseerd luisteren.

Hieronder een korte video impressie van een half uur.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.