Politiek lokaal in proeflokaal Bakker (video)

Purmerend – Vanmiddag was er een debat tussen de verschillende politieke partijen uit Purmerend vanwege de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. In proeflokaal Bakker werden er verschillende stellingen geponeerd waar per stelling 2 partijen op mochten reageren.

Stellingen die onder andere werden gegeven waren: Geen verdere aantasting Beusebos?, het is uitstekend gegaan de afgelopen 4 jaar?, sluit u partijen uit tijdens coalitieonderhandelingen?, huisvuil zoals nu inzamelen of kan het anders? en er is onvoldoende armoedebeleid en daklozenbeleid?.

Aanwezig waren de Stadspartij, Groep HOP, SP Purmerend, PvdA, AOV Purmerend, D66, GroenLinks en de VVD. Het CDA, Lijst van Damme, TOP, Leefbaar Purmerend en PVV Purmerend waren niet aanwezig. Ongeveer 55 mensen kwamen geïnteresseerd luisteren.

Hieronder een korte video impressie van een half uur.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt