5.3 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
HomePurmerendStaatssecretaris Mona Keijzer bezoekt PurmerValley

Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt PurmerValley

Purmerend – Mona Keijzer, staatssecretaris Economische Zaken, was gisteren naar Purmerend gekomen om te vernemen op welke wijze PurmerValley bezig is om de samenwerking tussen ICT bedrijven, onderwijs en overheid te optimaliseren en jongeren te enthousiasmeren om te kiezen voor technische / ICT opleidingen. 

Na een welkomstwoord door Dirk Tuip, voorzitter Stichting PurmerValley, Dirk Tuip, vertelt bestuurslid Bart Kuipers over de ambities en visie op de ontwikkeling van een doorgaande leerlijn in het ICT-onderwijs. Een leerlijn die in samenwerking met het lokale bedrijfsleven en onderwijs wordt ontwikkeld.

Namens PurmerValley vroeg Bart Kuipers de staatssecretaris om te bekijken wat er financieel mogelijk is. “Succesvol zijn kan niet zonder financiële middelen en als we iets doen willen we het goed doen. Eerste doel is om een proven concept in Purmerend te ontwikkelen.” In een interactief gesprek met de staatssecretaris, het onderwijs en de ICT-bedrijven werd duidelijk dat iedereen enthousiast is over een volgende stap. De komende weken zal hier vanuit lokale, regionale en nu ook landelijke overheid naar gekeken worden.

Meer informatie op: www.purmervalley.nl



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
5.3 ° C
7.3 °
3.9 °
79 %
1.8kmh
100 %
do
6 °
vr
11 °
za
14 °
zo
15 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.