Purmerend

VVD Purmerend bedankt vrijwilligers RTV Purmerend

Purmerend- Onverwacht, maar zeer gewaardeerd. Dat is de korte samenvatting van de VVD Taartenactie in Purmerend. Op 17 februari verrasten Andrea van Langen van de VVD Statenfractie uit Noord-Holland samen met lijsttrekker Jan Peter Dompeling en diverse lokale VVD-kandidaten de vrijwilligers van RTV Purmerend. Zij brachten taarten langs bij de radiostudio aan de Wilhelminalaan. 

VVD Purmerend vindt het belangrijk om de vrijwilligers van RTV Purmerend te bedanken en in het zonnetje te zetten. De taart is het bedankje van de VVD Purmerend aan de vrijwilligers voor hun enorme inzet. VVD Purmerend vindt onafhankelijke, lokale journalistiek belangrijk voor de betrokkenheid van de inwoners van Purmerend.

Over de taartenactie

Ieder jaar, rondom Valentijnsdag, organiseert de VVD een taartenactie. Tijdens deze actie zet de VVD vele vrijwilligers, maar ook professionals in het zonnetje. Deze mensen of organisaties verdienen een taart, omdat zij zich inzetten voor hun buurt, wijk, dorp, stad of zelfs regio. Dit zijn de lokale helden van Noord-Holland.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.