Purmerend

Concert Ali B in P3 afgelast

Purmerend – Het concert dat Ali B & Band aanstaande zaterdag zouden geven in de  P3 is afgelast. Het concert is afgelast “wegens omstandigheden.”, zo geeft P3 aan.

Mocht je kaartjes hebben gekocht via Paylogic dan krijg je automatisch het aankoopbedrag terug. Als je via Primera of de kassa van P3 kaarten hebt gekocht dan kun je het aankoopbedrag terugkrijgen door een e-mail met foto van de kaarten en persoonlijke gegevens te sturen naar [email protected]

Ook kan je zaterdagavond bij P3 aan de kassa langs komen tussen 20.00 tot 21.30 uur. Mochten deze opties niet toereikend zijn bel dan even met 0299-411230.

Het poppodium geeft wel alternatieven aan om toch je zaterdagavond tot een succes te maken. Kijk hiervoor op: https://www.p3purmerend.nl/agenda/ali-b/

Kopfoto: Rob Klaucke.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.