17.1 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
Home112Opnieuw overval Tinq Van IJsendijkstraat

Opnieuw overval Tinq Van IJsendijkstraat

Purmerend – Maandagmorgen 19 februari, even voor 08.00 uur, is er opnieuw een overval gepleegd op de shop van de Tinq. Het is de tweede overval in 5 weken tijd.

Omstreeks 08:07 uur zond de politie een eerste burgernetmelding uit. De verdachte is een man met zwarte jas met capuchon, handschoenen met print, groene rugtas, zwarte schoenen en groene broek. Verder heeft de man gezichtsbeharing en fietste weg richting de Den Uyllaan.

Politie was snel ter plaatse en stelt een onderzoek in. Of er geld is buit gemaakt, is niet bekend gemaakt.

Update persbericht politie:

Een overvaller kwam de winkel van het tankstation binnen, paste geweld toe op het aanwezige personeelslid en maakte geld buit. De overvaller rende hierna de winkel uit en reed weg op een fiets in de richting van het Spinnekop. Hij had zijn gezicht vermomd en droeg een rugzak. Alerte getuigen zijn achter de overvaller aan gegaan, maar verloren hem helaas uit het oog. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die informatie hebben over deze overval of de dader hebben zien fietsen in de omgeving.

Heeft u informatie over de man die vanmorgen het tankstation heeft overvallen aan de Van IJsendijkstraat of heeft u hem zien fietsen in de omgeving? Heeft u andere informatie die kan leiden tot het vinden van deze dader? Belt u dan met de recherche in Purmerend via tel.nr: 0900-8844. Melding doen kan ook via internet -> https://www.politie.nl/contact/contactformulier.html

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr: 0800-7000.

Foto’s: Haico Kats

Relevant artikel: https://regiopurmerend.nl/2018/01/15/overval-tinq-ijsendijkstraat/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.1 ° C
18 °
16 °
78 %
8.5kmh
80 %
di
17 °
wo
21 °
do
23 °
vr
25 °
za
28 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.