Purmerend

Purmerend op de kaart door stadspromotie

Purmerend – Vandaag werd de stadspromotie officieel overgedragen aan Stichting Purmerend 2000 Plus door ondertekening van een verklaring. Dit werd gedaan door Wethouder Mario Hegger en Daniel Pardoen van Stichting Purmerend 2000 Plus, die de stadspromotie gaat overnemen.

De feestelijke ondertekening vond plaats bij Spijkerman Eten en Drinken aan de Neckerdijk. Wethouder Hegger gaf een korte terugblik op wat er de afgelopen jaren is gedaan op het gebied van stadspromotie, waarna Daniel Pardoen van Stichting Purmerend 2000 Plus de aanwezigen meenam naar hoe zij stadspromotie gaan vormgeven. Daarna volgde de ondertekening.

Een citymarketeer wordt aangesteld om Purmerend in zowel binnen- als buitenland op de kaart te zetten. De stichting gaat zelf geen evenementen organiseren maar kan wel helpen bij de marketing.

Over stadspromotie

De afgelopen jaren is door verschillende partijen in de stad hard gewerkt aan de promotie van Purmerend. Zo heeft een klankbordgroep zich onder andere beziggehouden met ‘Het Verhaal van Purmerend’ en het opzetten van een marketingplan. Dit plan vormde de basis voor de gemeenteraad en partijen in de stad om geld beschikbaar te stellen.

Stadspromotie is niet alleen van de gemeente, maar juist van de hele stad. Daarom wordt het nu overgedragen aan Stichting Purmerend 2000 Plus. In de stichting zijn de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO), de Purmerendse Centrum Ondernemers (PCO) en de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Purmerend (KHN) vertegenwoordigd.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by