4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomePurmerendFeestelijke opening speelveld Mercuriusweg

Feestelijke opening speelveld Mercuriusweg

Purmerend – Woensdagmiddag 21 februari opende wethouder Mario Hegger de nieuwe speelplaats aan de Mercuriusweg. In samenwerking  met de buurtbewoners, Clup Welzijn, IBS De Roos, Spurd en gemeente Purmerend is de speelplaats ontwikkeld. Het resultaat is een nieuw voetbalveld van kunstgras, een verbeterd basketbalveld, een nieuw klimrek en twee trampolines.

Wijkmanager Edwin Färber is trots op het resultaat: ‘Het was al jarenlang een zandveld. Een doorn in het oog van buurtbewoners. Na een buurtonderzoek door Clup Welzijn bleek dat de voorkeur lag bij een kunstgrasveld. Bewoners en basisschool De Roos hebben meegedacht over de invulling van deze plek. Het was een mooie samenwerking met verschillende partijen met deze prachtige veilige speelplaats als resultaat.’

Voorafgaand aan de opening was er een demo van een freestyle voetballer. Ook waren er voetbalwedstrijden en een clinic freestyle voetbal en streetbasketbal. Jongeren deelde gratis gezonde versnaperingen uit in de kraam Gezond Gewicht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.7 °
0.7 °
77 %
3.1kmh
92 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.