* Wat u schrijftPurmerend

Purschuim heeft een mening (video)

Purmerend – Al 8 video’s heeft hij gemaakt waarin hij altijd zijn ongezouten mening gaf over de Purmerendse politiek en opeens was hij weg. Weg naar Hollywood om daar zijn werk te gaan doen. Producties maken bij de grote filmmaatschappijen. Dat was zijn ding.

Maar Purschuim is weer even terug in het Purmerendse om te genieten van een kleine vakantie en kwam gistermorgen aan op Schiphol. Purschuim schrok hij zich een ongeluk van de staat waarin de politiek van Purmerend zich bevindt. En dan beginnen zijn handen te jeuken en produceert hij weer even een video waar hij zijn ongezouten mening geeft.

Je kan het er mee eens zijn of niet, waren wij als redactie ook niet altijd, maar een mening is een mening en daar geeft Regio Purmerend altijd graag een platform voor.

Purschuim video nummer 9 – Purschuim heeft een mening

Doe jij ook multimedia dingen en wil je een platform? Mail dan je voorstel naar: [email protected].

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.