Purschuim heeft een mening (video)

Purmerend – Al 8 video’s heeft hij gemaakt waarin hij altijd zijn ongezouten mening gaf over de Purmerendse politiek en opeens was hij weg. Weg naar Hollywood om daar zijn werk te gaan doen. Producties maken bij de grote filmmaatschappijen. Dat was zijn ding.

Maar Purschuim is weer even terug in het Purmerendse om te genieten van een kleine vakantie en kwam gistermorgen aan op Schiphol. Purschuim schrok hij zich een ongeluk van de staat waarin de politiek van Purmerend zich bevindt. En dan beginnen zijn handen te jeuken en produceert hij weer even een video waar hij zijn ongezouten mening geeft.

Je kan het er mee eens zijn of niet, waren wij als redactie ook niet altijd, maar een mening is een mening en daar geeft Regio Purmerend altijd graag een platform voor.

Purschuim video nummer 9 – Purschuim heeft een mening

Doe jij ook multimedia dingen en wil je een platform? Mail dan je voorstel naar: info@regiopurmerend.nl.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt