2.4 C
Purmerend
donderdag 7 december 2023
Home* Gemeenteraadsverkiezingen 2018D66 en VVD schrijven beste verkiezingsprogramma

D66 en VVD schrijven beste verkiezingsprogramma

Purmerend – Voorafgaande aan de laatste raadsvergadering van deze periode presenteerde Jose Ferdinandus van boekhandel Het Leesteken de uitslag van de door RTV Purmerend georganiseerde beoordeling van de verkiezingsprogramma’s voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Als beste kwam D66 uit de bus, op de voet gevolgd door de VVD met een tweede plaats. Juryleden waren Jan Willem van den Bos, docent geschiedenis op het Jan van Egmond Lyceum, Peter Smit, schrijver van onder andere jeugdboeken en Jose Ferdinandus namens Het Leesteken.

Betrokkenheid

Het ging bij de beoordeling niet om de inhoudelijke boodschap, maar vooral om duidelijkheid. De manier van schrijven, de indeling, opbouw, de betrokkenheid bij Purmerend en het wel of niet gebruiken van foto’s. Alle programma’s werden besproken en uiteindelijk mochten Paul van Meekeren namens D66 en Jan Peter Dompeling namens de VVD de prijs (een boek) in ontvangst nemen.

Tekst: Piet Jonker – http://www.weidevenner.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,525VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
2.4 ° C
3.3 °
1.2 °
80 %
5.8kmh
100 %
do
3 °
vr
8 °
za
9 °
zo
10 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.