* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

D66 en VVD schrijven beste verkiezingsprogramma

Purmerend – Voorafgaande aan de laatste raadsvergadering van deze periode presenteerde Jose Ferdinandus van boekhandel Het Leesteken de uitslag van de door RTV Purmerend georganiseerde beoordeling van de verkiezingsprogramma’s voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Als beste kwam D66 uit de bus, op de voet gevolgd door de VVD met een tweede plaats. Juryleden waren Jan Willem van den Bos, docent geschiedenis op het Jan van Egmond Lyceum, Peter Smit, schrijver van onder andere jeugdboeken en Jose Ferdinandus namens Het Leesteken.

Betrokkenheid

Het ging bij de beoordeling niet om de inhoudelijke boodschap, maar vooral om duidelijkheid. De manier van schrijven, de indeling, opbouw, de betrokkenheid bij Purmerend en het wel of niet gebruiken van foto’s. Alle programma’s werden besproken en uiteindelijk mochten Paul van Meekeren namens D66 en Jan Peter Dompeling namens de VVD de prijs (een boek) in ontvangst nemen.

Tekst: Piet Jonker – http://www.weidevenner.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.