21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerendAan de slag met aardgasvrij in Purmerend

Aan de slag met aardgasvrij in Purmerend

Purmerend- Er zijn meerdere goede alternatieven voor aardgas. De belangrijkste zijn collectieve netten en individuele oplossingen. Jaspert Verplanke, programmamanager energietransitie, vertelt in de video welke mogelijkheden er in gemeente Purmerend aanwezig zijn.

We staan voor een grote opgave. Bij de energietransitie hoort dat we geen fossiele brandstoffen meer gebruiken om onze woningen en gebouwen te verwarmen, dus ook geen aardgas.

Dat betekent nogal wat voor Purmerend. Op zoek naar wegen om de warmtetransitie in goede banen te leiden. Het blijft mensenwerk. Mensen die durven, die meters willen maken en eigenaar willen zijn van duurzame ontwikkeling. Krachten kun je bundelen en in een samenhangend gebiedsprogramma onderbrengen. Geen luchtfietserij, maar onderbouwd met hoogwaardige kennis en data en financiering op maat.

Geen tijdelijk feestje, maar een continue gebiedsdialoog, programmamanagement en opdrachtgeverschap.

Meer informatie op: http://www.purmerendgasvrij.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.