Purmerend

Aan de slag met aardgasvrij in Purmerend

Purmerend- Er zijn meerdere goede alternatieven voor aardgas. De belangrijkste zijn collectieve netten en individuele oplossingen. Jaspert Verplanke, programmamanager energietransitie, vertelt in de video welke mogelijkheden er in gemeente Purmerend aanwezig zijn.

We staan voor een grote opgave. Bij de energietransitie hoort dat we geen fossiele brandstoffen meer gebruiken om onze woningen en gebouwen te verwarmen, dus ook geen aardgas.

Dat betekent nogal wat voor Purmerend. Op zoek naar wegen om de warmtetransitie in goede banen te leiden. Het blijft mensenwerk. Mensen die durven, die meters willen maken en eigenaar willen zijn van duurzame ontwikkeling. Krachten kun je bundelen en in een samenhangend gebiedsprogramma onderbrengen. Geen luchtfietserij, maar onderbouwd met hoogwaardige kennis en data en financiering op maat.

Geen tijdelijk feestje, maar een continue gebiedsdialoog, programmamanagement en opdrachtgeverschap.

Meer informatie op: http://www.purmerendgasvrij.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.