Aan de slag met aardgasvrij in Purmerend

Purmerend- Er zijn meerdere goede alternatieven voor aardgas. De belangrijkste zijn collectieve netten en individuele oplossingen. Jaspert Verplanke, programmamanager energietransitie, vertelt in de video welke mogelijkheden er in gemeente Purmerend aanwezig zijn.

We staan voor een grote opgave. Bij de energietransitie hoort dat we geen fossiele brandstoffen meer gebruiken om onze woningen en gebouwen te verwarmen, dus ook geen aardgas.

Dat betekent nogal wat voor Purmerend. Op zoek naar wegen om de warmtetransitie in goede banen te leiden. Het blijft mensenwerk. Mensen die durven, die meters willen maken en eigenaar willen zijn van duurzame ontwikkeling. Krachten kun je bundelen en in een samenhangend gebiedsprogramma onderbrengen. Geen luchtfietserij, maar onderbouwd met hoogwaardige kennis en data en financiering op maat.

Geen tijdelijk feestje, maar een continue gebiedsdialoog, programmamanagement en opdrachtgeverschap.

Meer informatie op: http://www.purmerendgasvrij.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt