Purmerend

Aan de slag met aardgasvrij in Purmerend

Purmerend- Er zijn meerdere goede alternatieven voor aardgas. De belangrijkste zijn collectieve netten en individuele oplossingen. Jaspert Verplanke, programmamanager energietransitie, vertelt in de video welke mogelijkheden er in gemeente Purmerend aanwezig zijn.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

We staan voor een grote opgave. Bij de energietransitie hoort dat we geen fossiele brandstoffen meer gebruiken om onze woningen en gebouwen te verwarmen, dus ook geen aardgas.

Dat betekent nogal wat voor Purmerend. Op zoek naar wegen om de warmtetransitie in goede banen te leiden. Het blijft mensenwerk. Mensen die durven, die meters willen maken en eigenaar willen zijn van duurzame ontwikkeling. Krachten kun je bundelen en in een samenhangend gebiedsprogramma onderbrengen. Geen luchtfietserij, maar onderbouwd met hoogwaardige kennis en data en financiering op maat.

Geen tijdelijk feestje, maar een continue gebiedsdialoog, programmamanagement en opdrachtgeverschap.

Meer informatie op: http://www.purmerendgasvrij.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by