Purmerend

Stadsverwarming Purmerend kan warmtelevering niet aan

Purmerend – Verschillende gebruikers van de stadsverwarming Purmerend geven aan lauw water te hebben en weinig warmte. Zelf geeft de stadsverwarming op de website aan dat als gevolg van de zeer lage temperaturen de warmtevraag op dit moment zeer hoog is. “Dat kan betekenen dat in sommige wijkdelen de hoeveelheid geleverde warmte laag is.”

Verschillende gebruikers hebben al een klacht ingediend en eisen genoegdoening. Bob Vreeman geeft op Twitter aan dat hij het een schandalige tekortkoming vindt. “Ze zijn gewoon niet in staat om de warmte te leveren die gevraagd wordt en dan de kou de schuld geven.” Volgens Bob ligt het anders: “op tijd inspelen en vooruit denken. We betalen er dure euros voor.”

De stadsverwarming geeft voor gebruikers aan om vanavond de thermostaat niet lager te zetten dan 18 a 19 graden zodat de woning niet heel erg afkoelt. Hierdoor zal de woning morgenochtend sneller op temperatuur komen wat meer comfort zal geven. Daarnaast ontstaan er minder pieken in de warmtevraag met een betere spreiding van de warmtelevering over de dag heen.

https://twitter.com/rhoogwerf/status/968927205664481280

Hoe ervaart u nu de warmtelevering?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Relevant artikel:

Storingen stadsverwarming Purmerend fors toegenomen

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Dit kan niet dit is dicriminatie je kan niet de ene Purmerender wel warmte geven en de ander niet ben geen zwarte schaap we willen warmte anders kom ik het hale

  2. De capaciteit van mijn bankrekening kan de vraag van de stadsverwarming niet aan.
    Is een goede reden om een maand niet te betalen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
%d bloggers liken dit: