Purmerend

“It giet oan”, IJsbaan Trimpad gaat open

Purmerend – De ijsbaan aan het Trimpad gaat vanmiddag om 12:00 uur open. De ijsmeesters hebben de baan vrijgegeven. “De baan zal voor driekwart open gaan. er is nog een bocht die te zwak is.”, geeft IJsmeester Gert-Jan Mulder aan

“We hopen op veel bezoekers. Onze vrijwilligers zijn er klaar voor.” De IJsbaan is open van vanmiddag 12:00 uur tot 17:00 uur en vanavond van 19:00 tot 21:30 uur. De toegangsprijzen zijn t/m 17 jaar €2,00 en vanaf 18 jaar €3,50. Schaatsen zijn te huur voor €3,00 per paar. Mocht je zelf schaatsen hebben en deze moeten geslepen worden, dan kost dit €5,00.

Relevant artikel:

IJsmeesters schaatsclub Trimpad hoopvol


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.