Purmerend

“It giet oan”, IJsbaan Trimpad gaat open

Purmerend – De ijsbaan aan het Trimpad gaat vanmiddag om 12:00 uur open. De ijsmeesters hebben de baan vrijgegeven. “De baan zal voor driekwart open gaan. er is nog een bocht die te zwak is.”, geeft IJsmeester Gert-Jan Mulder aan

“We hopen op veel bezoekers. Onze vrijwilligers zijn er klaar voor.” De IJsbaan is open van vanmiddag 12:00 uur tot 17:00 uur en vanavond van 19:00 tot 21:30 uur. De toegangsprijzen zijn t/m 17 jaar €2,00 en vanaf 18 jaar €3,50. Schaatsen zijn te huur voor €3,00 per paar. Mocht je zelf schaatsen hebben en deze moeten geslepen worden, dan kost dit €5,00.

Relevant artikel:

IJsmeesters schaatsclub Trimpad hoopvol


Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.