* advertiorialPurmerend

Multi-IJs opent op koudste dag zijn ijsbezorglijn

Purmerend – Michel Prinsen van Multi-IJs, bekend uit het Eggert Winkelcentrum, opent op de koudste dag van het jaar zijn ijsbezorglijn. De ijsbezorglijn is ontstaan tijdens een brainstormsessie thuis. “We wilden ons ijs naar de mensen brengen en toen kwam dit idee eruit.” De afgelopen maanden is er gewerkt aan de website van de ijsbezorglijn en het ontwikkelen van de eigen apps.

“We moesten het postcodegebied waarin we bezorgen bepalen. Op de website kan je je eigen postcode checken maar dat is meer voor de buitengebieden. Purmerend is in ieder geval helemaal gedekt. De website ijsbezorglijn.nl staat inmiddels online. Ook kan je onze ijsbezorgapp downloaden voor zowel Android en IOS in de verschillende appstores.”

“We wilden ons ijs naar de mensen brengen en toen kwam dit idee eruit. Bijna al het ijs wat wij ook in de winkel verkopen kan je bestellen. Bezorging van het ijs is tussen 17:00 uur en 22:00 uur. De eerste bestellingen zijn vandaag al binnen gekomen om vanavond te bezorgen. Best wel bizar met deze temperaturen. Maar onze bezorgers zijn er klaar voor.”, geeft Michel aan.

Toetje

Michel Prinsen is best trots. “Wij zijn het eerste bedrijf in Purmerend die toetjes bezorgd. Inmiddels zijn wij ook aangesloten bij thuisbezorgd. Voor lezers van RegioPurmerend heeft Michel een verrassing. Alleen deze week gratis bezorgkosten als u de verzilvercode: ijsbezorglijn.nl gebruikt op de website van ijsbezorglijn.nl. Scheelt u toch weer €1,50.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.