2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home* advertiorialMulti-IJs opent op koudste dag zijn ijsbezorglijn

Multi-IJs opent op koudste dag zijn ijsbezorglijn

Purmerend – Michel Prinsen van Multi-IJs, bekend uit het Eggert Winkelcentrum, opent op de koudste dag van het jaar zijn ijsbezorglijn. De ijsbezorglijn is ontstaan tijdens een brainstormsessie thuis. “We wilden ons ijs naar de mensen brengen en toen kwam dit idee eruit.” De afgelopen maanden is er gewerkt aan de website van de ijsbezorglijn en het ontwikkelen van de eigen apps.

“We moesten het postcodegebied waarin we bezorgen bepalen. Op de website kan je je eigen postcode checken maar dat is meer voor de buitengebieden. Purmerend is in ieder geval helemaal gedekt. De website ijsbezorglijn.nl staat inmiddels online. Ook kan je onze ijsbezorgapp downloaden voor zowel Android en IOS in de verschillende appstores.”

“We wilden ons ijs naar de mensen brengen en toen kwam dit idee eruit. Bijna al het ijs wat wij ook in de winkel verkopen kan je bestellen. Bezorging van het ijs is tussen 17:00 uur en 22:00 uur. De eerste bestellingen zijn vandaag al binnen gekomen om vanavond te bezorgen. Best wel bizar met deze temperaturen. Maar onze bezorgers zijn er klaar voor.”, geeft Michel aan.

Toetje

Michel Prinsen is best trots. “Wij zijn het eerste bedrijf in Purmerend die toetjes bezorgd. Inmiddels zijn wij ook aangesloten bij thuisbezorgd. Voor lezers van RegioPurmerend heeft Michel een verrassing. Alleen deze week gratis bezorgkosten als u de verzilvercode: ijsbezorglijn.nl gebruikt op de website van ijsbezorglijn.nl. Scheelt u toch weer €1,50.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.