13.2 C
Purmerend
maandag 25 september 2023
HomeNatuurSBS6 draait item over Beusebos

SBS6 draait item over Beusebos

Purmerend – 12 provinciën, 12 items. SBS6 maakt naar aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen diverse items over belangrijke onderwerpen die spelen in de lokale politiek. SBS6 heeft in Noord-Holland Purmerend uitgekozen vanwege het Beusebos en het van der Valk hotel. Politiek verslaggeefster Charlotte interviewde de voor- en tegenstanders. 

Wij verklappen niet te veel maar GroenLinks Raadslid en tevens lijstrekker René Verhoogt, tegenstander van het hotel, gaf een interview waarin hij de inmiddels reeds beroemde zin uitsprak “Overigens vind ik dat het Beusebos moet blijven.”

Actievoerders Jessica de Koning en Carla Brocken gaven vooral een signaal af waarom het onzin is wat de wethouder had betoogd over de voordelen van de hotelplannen in het Beusebos voor de lokale ondernemers en over de afbraak van een groot stuk natuur. Raadslid Helana Aslander van de Stadspartij mocht de camera overtuigen van de voordelen van het hotel op de plek van 2.2 ha in het Beusebos.

Al eerder was er nationale aandacht door het radioprogramma van NPO1 Nieuws en Co. Onbekend is nog wanneer het item op TV komt.

Relevant artikel:

Van der Valk hotel mag er komen

Nieuws en Co-bus komt voor item over Beusebos
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,615FansLike
2,502VolgersVolg
1,618VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.2 ° C
14.5 °
11.7 °
71 %
3.6kmh
100 %
ma
19 °
di
21 °
wo
22 °
do
19 °
vr
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.