Purmerend

Waylon op mainstage Reuring Cityslam

Purmerend – De organisatie van het Purmerendse Reuring Cityslam heeft bekend gemaakt dat de Nederlandse zanger en muzikant op 24 juni te zien is op de mainstage van het festival. Waylon is tevens de eerste naam die de organisatie van het festival bekend maakt.

Reuring is een (straat)theater, cultuur en (pop)muziek festival dat traditiegetrouw plaatsvindt in de Purmerendse binnenstad, waarna het feest zich voor de laatste paar dagen naar het Leeghwaterpark verplaatst voor de Cityslam. Op de zaterdag is zoals ieder jaar de tribute-avond en op de zondag is er een normale festivaldag met vaak grote (inter)nationale artiesten.

In het verleden hebben onder meer Chef’Special, Will and The People, Di-rect, Ali B, Brainpower, De Jeugd van Tegenwoordig, The Handsome Poets, Splendid, Memphis Maniacs en Jett Rebel op het podium gestaan.

Van donderdag 21 juni t/m zondag 24 juni wordt Reuring gehouden. De festival- en theateroptredens zijn gratis te bezichtigen, voor sommige activiteiten zal wel betaald moeten worden.

Relevante artikelen:

Impressie Reuring Cityslam 2017 (groot fotoverslag)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.