Waylon op mainstage Reuring Cityslam

Purmerend – De organisatie van het Purmerendse Reuring Cityslam heeft bekend gemaakt dat de Nederlandse zanger en muzikant op 24 juni te zien is op de mainstage van het festival. Waylon is tevens de eerste naam die de organisatie van het festival bekend maakt.

Reuring is een (straat)theater, cultuur en (pop)muziek festival dat traditiegetrouw plaatsvindt in de Purmerendse binnenstad, waarna het feest zich voor de laatste paar dagen naar het Leeghwaterpark verplaatst voor de Cityslam. Op de zaterdag is zoals ieder jaar de tribute-avond en op de zondag is er een normale festivaldag met vaak grote (inter)nationale artiesten.

In het verleden hebben onder meer Chef’Special, Will and The People, Di-rect, Ali B, Brainpower, De Jeugd van Tegenwoordig, The Handsome Poets, Splendid, Memphis Maniacs en Jett Rebel op het podium gestaan.

Van donderdag 21 juni t/m zondag 24 juni wordt Reuring gehouden. De festival- en theateroptredens zijn gratis te bezichtigen, voor sommige activiteiten zal wel betaald moeten worden.

Relevante artikelen:

Impressie Reuring Cityslam 2017 (groot fotoverslag)

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*