14.1 C
Purmerend
vrijdag 29 maart 2024
HomePurmerendWaylon op mainstage Reuring Cityslam

Waylon op mainstage Reuring Cityslam

Purmerend – De organisatie van het Purmerendse Reuring Cityslam heeft bekend gemaakt dat de Nederlandse zanger en muzikant op 24 juni te zien is op de mainstage van het festival. Waylon is tevens de eerste naam die de organisatie van het festival bekend maakt.

Reuring is een (straat)theater, cultuur en (pop)muziek festival dat traditiegetrouw plaatsvindt in de Purmerendse binnenstad, waarna het feest zich voor de laatste paar dagen naar het Leeghwaterpark verplaatst voor de Cityslam. Op de zaterdag is zoals ieder jaar de tribute-avond en op de zondag is er een normale festivaldag met vaak grote (inter)nationale artiesten.

In het verleden hebben onder meer Chef’Special, Will and The People, Di-rect, Ali B, Brainpower, De Jeugd van Tegenwoordig, The Handsome Poets, Splendid, Memphis Maniacs en Jett Rebel op het podium gestaan.

Van donderdag 21 juni t/m zondag 24 juni wordt Reuring gehouden. De festival- en theateroptredens zijn gratis te bezichtigen, voor sommige activiteiten zal wel betaald moeten worden.

Relevante artikelen:

Impressie Reuring Cityslam 2017 (groot fotoverslag)



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.1 ° C
14.6 °
12.8 °
64 %
5.8kmh
100 %
vr
14 °
za
16 °
zo
12 °
ma
8 °
di
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.