* Wat u schrijftPurmerend

Wil jij eeuwige roem op de rode loper?

Purmerend – Ruim 40 deelnemende ondernemers laten u op 24 maart kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van fashion en beauty. Marianne en Karin zijn er volgens eigen zeggen erg druk mee om invulling te geven aan dit evenement. Het evenement zal plaatsvinden in de Lutherse Kerk tijdens het Paasbest evenement in de binnenstad van Purmerend.

“We zijn vandaag een rondje door de stad geweest om concrete afspraken te maken voor het Mode & Meer evenement op 24 maart in de Lutherse Kerk in de Hoogstraat. Het enthousiasme is enorm. Voor sommige ondernemers is het echter lastig om modellen te leveren.”, geeft Karin aan. “Dus ben of ken je iemand die voor een (mode)zaak in Purmerend een (korte) modeshow wil lopen, hun visitekaartje wil zijn en eeuwige roem wil op de rode loper? Dan proberen wij je te koppelen aan een binnenstad-ondernemer.”

Marianne: “We zijn op zoek naar voornamelijk vrouwen van 18 jaar en ouder. Wij van Ongekend Purmerend willen er met elkaar een Ongekend Purmerends evenement van maken.”

Volgens de enthousiaste dames wordt het een evenement die op het gebied van fashion en beauty zijn weerga niet kent. Het evenement op 24 maart start om 11:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

De dames zijn zeer ontvankelijk voor berichten op hun Facebookpagina dus stuur ze een berichtje als je zin hebt om model te zijn op zaterdag 24 maart.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.