* Wat u schrijftPurmerend

Wil jij eeuwige roem op de rode loper?

Purmerend – Ruim 40 deelnemende ondernemers laten u op 24 maart kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van fashion en beauty. Marianne en Karin zijn er volgens eigen zeggen erg druk mee om invulling te geven aan dit evenement. Het evenement zal plaatsvinden in de Lutherse Kerk tijdens het Paasbest evenement in de binnenstad van Purmerend.

“We zijn vandaag een rondje door de stad geweest om concrete afspraken te maken voor het Mode & Meer evenement op 24 maart in de Lutherse Kerk in de Hoogstraat. Het enthousiasme is enorm. Voor sommige ondernemers is het echter lastig om modellen te leveren.”, geeft Karin aan. “Dus ben of ken je iemand die voor een (mode)zaak in Purmerend een (korte) modeshow wil lopen, hun visitekaartje wil zijn en eeuwige roem wil op de rode loper? Dan proberen wij je te koppelen aan een binnenstad-ondernemer.”

Marianne: “We zijn op zoek naar voornamelijk vrouwen van 18 jaar en ouder. Wij van Ongekend Purmerend willen er met elkaar een Ongekend Purmerends evenement van maken.”

Volgens de enthousiaste dames wordt het een evenement die op het gebied van fashion en beauty zijn weerga niet kent. Het evenement op 24 maart start om 11:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

De dames zijn zeer ontvankelijk voor berichten op hun Facebookpagina dus stuur ze een berichtje als je zin hebt om model te zijn op zaterdag 24 maart.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....