6.6 C
Purmerend
dinsdag 28 maart 2023
Home* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Binnenstad Purmerend kleurde politiek groen

Binnenstad Purmerend kleurde politiek groen

Purmerend – Vanmiddag kwam CDA minister van Financiën Wopke Hoekstra naar Purmerend. Lijsttrekker van het CDA Purmerend Eveline Tijmstra ontving de minister waarna de lokale afdeling samen met de minister een rondje door de stad liep om aandacht te vragen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen en te flyeren voor de lokale afdeling. 

Een uurtje later kwam de campagnebus van D66 op de Koemarkt aan. Afhankelijk werkte de pollers niet mee maar uiteindelijke kreeg de lokale afdeling van D66 het toch voor elkaar. Gedeputeerde Noord-Holland Joke Geldhof, Tweede kamerleden Steven van Weyenberg en Achraf Bouali werden ontvangen door lijsttrekker D66 Purmerend Paul van Meekeren. Ook deze delegatie liep een rondje door de binnenstad.

Foto’s: Rob Klaucke.

—einde selectie—


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.6 ° C
7.2 °
5.6 °
87 %
0.5kmh
100 %
di
6 °
wo
12 °
do
12 °
vr
9 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.