Binnenstad Purmerend kleurde politiek groen

Purmerend – Vanmiddag kwam CDA minister van Financiën Wopke Hoekstra naar Purmerend. Lijsttrekker van het CDA Purmerend Eveline Tijmstra ontving de minister waarna de lokale afdeling samen met de minister een rondje door de stad liep om aandacht te vragen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen en te flyeren voor de lokale afdeling. 

Een uurtje later kwam de campagnebus van D66 op de Koemarkt aan. Afhankelijk werkte de pollers niet mee maar uiteindelijke kreeg de lokale afdeling van D66 het toch voor elkaar. Gedeputeerde Noord-Holland Joke Geldhof, Tweede kamerleden Steven van Weyenberg en Achraf Bouali werden ontvangen door lijsttrekker D66 Purmerend Paul van Meekeren. Ook deze delegatie liep een rondje door de binnenstad.

Foto’s: Rob Klaucke.

—einde selectie—

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*