* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Binnenstad Purmerend kleurde politiek groen

Purmerend – Vanmiddag kwam CDA minister van Financiën Wopke Hoekstra naar Purmerend. Lijsttrekker van het CDA Purmerend Eveline Tijmstra ontving de minister waarna de lokale afdeling samen met de minister een rondje door de stad liep om aandacht te vragen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen en te flyeren voor de lokale afdeling. 

Een uurtje later kwam de campagnebus van D66 op de Koemarkt aan. Afhankelijk werkte de pollers niet mee maar uiteindelijke kreeg de lokale afdeling van D66 het toch voor elkaar. Gedeputeerde Noord-Holland Joke Geldhof, Tweede kamerleden Steven van Weyenberg en Achraf Bouali werden ontvangen door lijsttrekker D66 Purmerend Paul van Meekeren. Ook deze delegatie liep een rondje door de binnenstad.

Foto’s: Rob Klaucke.

—einde selectie—

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.