112Purmerend

Drie jongens aangehouden voor auto-inbraken

Purmerend – Twee jongens van 17 en 18 jaar uit Purmerend en een 17-jarige jongen uit Landsmeer zijn vrijdagnacht aangehouden.

De politie kreeg rond 03.35 uur een melding dat er jongens met zaklampen in auto’s aan het schijnen waren op de Citerstraat. De jongens waren in een stationwagen gestapt. Deze auto kon door de politie aan de kant worden gezet op de van Garderenstraat. In de auto werden diverse navigatiesystemen aangetroffen.

Een van de adressen in de navigatie was de Westerweg. Hier werden drie auto’s aangetroffen die opengebroken waren. Later meldde zich op het politiebureau nog een man die zijn auto daar geparkeerd had. Ook zijn auto was opengebroken. De drie jongens werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Purmerend.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.