Purmerend in item NOS Journaal (video)

Purmerend – Het NOS journaal besteedde vandaag een item aan de woondruk in Purmerend. Lijstrekker Eveline Tijmstra van het CDA en lijstrekker Jan Peter Dompeling van de VVD gaven hun standpunten voor wat betreft de hoogbouw op de PostNL locatie aan de Gedempte Where. De VVD Purmerend wil daar bouwen en het CDA vindt hoogbouw niet in de historische binnenstad passen.

Jan Peter Dompeling van de VVD: “Wij kiezen ervoor om op het schaarse grondgebied wat we hebben in Purmerend om daar de hoogte in te gaan en zoveel mogelijk woningen te bouwen.” Eveline Tijmstra van het CDA: “Er zijn plekken genoeg in Purmerend waar wij de lucht in kunnen maar dat moet je hier niet doen.”

Daarna gaven beide lijstrekkers aan hoe zij denken de woondruk in Purmerend aan te pakken.

 

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*