* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Purmerend in item NOS Journaal (video)

Purmerend – Het NOS journaal besteedde vandaag een item aan de woondruk in Purmerend. Lijstrekker Eveline Tijmstra van het CDA en lijstrekker Jan Peter Dompeling van de VVD gaven hun standpunten voor wat betreft de hoogbouw op de PostNL locatie aan de Gedempte Where. De VVD Purmerend wil daar bouwen en het CDA vindt hoogbouw niet in de historische binnenstad passen.

Jan Peter Dompeling van de VVD: “Wij kiezen ervoor om op het schaarse grondgebied wat we hebben in Purmerend om daar de hoogte in te gaan en zoveel mogelijk woningen te bouwen.” Eveline Tijmstra van het CDA: “Er zijn plekken genoeg in Purmerend waar wij de lucht in kunnen maar dat moet je hier niet doen.”

Daarna gaven beide lijstrekkers aan hoe zij denken de woondruk in Purmerend aan te pakken.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.