6 mentoren gezocht in Purmerend

Purmerend – Stefan (27) woont in een woonvoorziening in Purmerend. Begeleiders ondersteunen hem bij de zaken waar hij door zijn verstandelijke beperking moeite mee heeft. Stichting Mentorschap zoekt voor Stefan een mentor met geduld die hem helpt om voor zichzelf op te komen en toekomstplannen te maken. Stefan is gek op voetballen en muziek en hij gaat wekelijks naar dagbesteding. Stefan droomt ervan om zelfstandig te wonen.

Mensen die door hun ziekte of beperking niet volledig zelf in staat zijn beslissingen te nemen, hebben een ander nodig die hen daarbij ondersteunt. Mentoren van Stichting Mentorschap worden door de rechter aangewezen om voor iemand met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, dementie of een psychiatrische stoornis, het mentorschap uit te voeren. Stichting Mentorschap zoekt voor Stefan en 5 andere cliënten in Purmerend vrijwilligers die deze bijzondere taak op zich willen nemen.

Contact

Heeft u interesse om mentor te worden of kent u iemand die een mentor nodig heeft? Stichting Mentorschap zoekt in Purmerend nog voor 6 mensen een mentor. Neem voor meer informatie contact op met William Beunder via info@stichtingmentorschap.nl of bel met: 06-83652747.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*