11.1 C
Purmerend
woensdag 22 maart 2023
Home* Wat u schrijft6 mentoren gezocht in Purmerend

6 mentoren gezocht in Purmerend

Purmerend – Stefan (27) woont in een woonvoorziening in Purmerend. Begeleiders ondersteunen hem bij de zaken waar hij door zijn verstandelijke beperking moeite mee heeft. Stichting Mentorschap zoekt voor Stefan een mentor met geduld die hem helpt om voor zichzelf op te komen en toekomstplannen te maken. Stefan is gek op voetballen en muziek en hij gaat wekelijks naar dagbesteding. Stefan droomt ervan om zelfstandig te wonen.

Mensen die door hun ziekte of beperking niet volledig zelf in staat zijn beslissingen te nemen, hebben een ander nodig die hen daarbij ondersteunt. Mentoren van Stichting Mentorschap worden door de rechter aangewezen om voor iemand met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, dementie of een psychiatrische stoornis, het mentorschap uit te voeren. Stichting Mentorschap zoekt voor Stefan en 5 andere cliënten in Purmerend vrijwilligers die deze bijzondere taak op zich willen nemen.

Contact

Heeft u interesse om mentor te worden of kent u iemand die een mentor nodig heeft? Stichting Mentorschap zoekt in Purmerend nog voor 6 mensen een mentor. Neem voor meer informatie contact op met William Beunder via [email protected] of bel met: 06-83652747.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.1 ° C
12.2 °
10 °
94 %
0.9kmh
100 %
do
13 °
vr
12 °
za
11 °
zo
6 °
ma
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.