* Wat u schrijft

6 mentoren gezocht in Purmerend

Purmerend – Stefan (27) woont in een woonvoorziening in Purmerend. Begeleiders ondersteunen hem bij de zaken waar hij door zijn verstandelijke beperking moeite mee heeft. Stichting Mentorschap zoekt voor Stefan een mentor met geduld die hem helpt om voor zichzelf op te komen en toekomstplannen te maken. Stefan is gek op voetballen en muziek en hij gaat wekelijks naar dagbesteding. Stefan droomt ervan om zelfstandig te wonen.

Mensen die door hun ziekte of beperking niet volledig zelf in staat zijn beslissingen te nemen, hebben een ander nodig die hen daarbij ondersteunt. Mentoren van Stichting Mentorschap worden door de rechter aangewezen om voor iemand met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, dementie of een psychiatrische stoornis, het mentorschap uit te voeren. Stichting Mentorschap zoekt voor Stefan en 5 andere cliënten in Purmerend vrijwilligers die deze bijzondere taak op zich willen nemen.

Contact

Heeft u interesse om mentor te worden of kent u iemand die een mentor nodig heeft? Stichting Mentorschap zoekt in Purmerend nog voor 6 mensen een mentor. Neem voor meer informatie contact op met William Beunder via [email protected] of bel met: 06-83652747.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.