Lenteconcert Harmonie Crescendo en Eric Vloeimans

Purmerend – Op zaterdag 24 maart geeft Harmonie Crescendo een indrukwekkend concert in Theater “De Purmaryn”, met medewerking van de bekende trompettist Eric Vloeimans. Deze fenomenale muzikant heeft al vele muziekprijzen gewonnen, waaronder maar liefst zes Edisons.

Op deze avond zullen diverse muziekstijlen de revue passeren. Veelzijdigheid  is het kenmerk van Eric Vloeimans, maar ook van Harmonie Crescendo. Dit orkest laat al vele jaren horen, dat het veel verschillende muziekstijlen perfect beheerst. Onder andere dankzij de brede bezetting van houtblazers, koperblazers en een percussiegroep.

Harmonie Crescendo brengt  in een gevarieerd programma een muzikale wereldreis, waarin jazznummers worden afgewisseld met onder andere oosterse klanken en meer bekende melodieën. Eric Vloeimans speelt een aantal eigen nummers, waarvan een deel begeleid wordt door Crescendo. Dit alles onder leiding van de enthousiaste dirigent Wim Klaver.

U wordt van harte uitgenodigd om met Crescendo en Eric Vloeimans de lente muzikaal te beginnen.

Aanvang: 20.15 uur

Kaarten zijn te koop bij Theater De Purmaryn.

Meer informatie: http://www.crescendo-purmerend.nl/

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*