* Wat u schrijft

Lenteconcert Harmonie Crescendo en Eric Vloeimans

Purmerend – Op zaterdag 24 maart geeft Harmonie Crescendo een indrukwekkend concert in Theater “De Purmaryn”, met medewerking van de bekende trompettist Eric Vloeimans. Deze fenomenale muzikant heeft al vele muziekprijzen gewonnen, waaronder maar liefst zes Edisons.

Op deze avond zullen diverse muziekstijlen de revue passeren. Veelzijdigheid  is het kenmerk van Eric Vloeimans, maar ook van Harmonie Crescendo. Dit orkest laat al vele jaren horen, dat het veel verschillende muziekstijlen perfect beheerst. Onder andere dankzij de brede bezetting van houtblazers, koperblazers en een percussiegroep.

Harmonie Crescendo brengt  in een gevarieerd programma een muzikale wereldreis, waarin jazznummers worden afgewisseld met onder andere oosterse klanken en meer bekende melodieën. Eric Vloeimans speelt een aantal eigen nummers, waarvan een deel begeleid wordt door Crescendo. Dit alles onder leiding van de enthousiaste dirigent Wim Klaver.

U wordt van harte uitgenodigd om met Crescendo en Eric Vloeimans de lente muzikaal te beginnen.

Aanvang: 20.15 uur

Kaarten zijn te koop bij Theater De Purmaryn.

Meer informatie: http://www.crescendo-purmerend.nl/

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.