8.7 C
Purmerend
woensdag 1 februari 2023
Home* Wat u schrijftLenteconcert Harmonie Crescendo en Eric Vloeimans

Lenteconcert Harmonie Crescendo en Eric Vloeimans

Purmerend – Op zaterdag 24 maart geeft Harmonie Crescendo een indrukwekkend concert in Theater “De Purmaryn”, met medewerking van de bekende trompettist Eric Vloeimans. Deze fenomenale muzikant heeft al vele muziekprijzen gewonnen, waaronder maar liefst zes Edisons.

Op deze avond zullen diverse muziekstijlen de revue passeren. Veelzijdigheid  is het kenmerk van Eric Vloeimans, maar ook van Harmonie Crescendo. Dit orkest laat al vele jaren horen, dat het veel verschillende muziekstijlen perfect beheerst. Onder andere dankzij de brede bezetting van houtblazers, koperblazers en een percussiegroep.

Harmonie Crescendo brengt  in een gevarieerd programma een muzikale wereldreis, waarin jazznummers worden afgewisseld met onder andere oosterse klanken en meer bekende melodieën. Eric Vloeimans speelt een aantal eigen nummers, waarvan een deel begeleid wordt door Crescendo. Dit alles onder leiding van de enthousiaste dirigent Wim Klaver.

U wordt van harte uitgenodigd om met Crescendo en Eric Vloeimans de lente muzikaal te beginnen.

Aanvang: 20.15 uur

Kaarten zijn te koop bij Theater De Purmaryn.

Meer informatie: http://www.crescendo-purmerend.nl/

 


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,206FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.7 ° C
9.4 °
7.8 °
82 %
3.1kmh
100 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.