* HorecaEvenement

Weekend-tip: De Bonte Koe Tap 100!

Purmerend – Dit weekend wordt het weer druk op de Koemarkt. Op zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018 organiseert Biercafé De Bonte Koe voor de tweedemaal De Bonte Koe Tap 100. In een grote tent voor de deur van het café worden er 100 bieren van kleine, grote, bekende en minder bekende, maar vooral ook lokale brouwerijen van de tap geserveerd. En wat voor een tap. Een tap van ruim elf meter lang en maar liefst twee en een halve meter hoogte!

Tijdens het vrij toegankelijke tweedaagse evenement kunnen bezoekers een speciaal Bonte-Koe-Tap-100-glas en muntjes kopen. Met de muntjes kunnen de mensen het glas laten vullen. Het glas wordt eigendom van de bezoeker en is daarmee direct een leuk aandenken aan dit evenement.

Beide dagen starten 13:00 uur. De taps sluiten om 20:00 uur. Zaterdag is het St. Patricks day, op die dag speelt er een Ierse top band. En vanwege het koude weer hebben de organisatoren kachels besteld, zodat u lekker warm staat.

Het team van de Bonte Koe verwelkomt u graag op zaterdag 17 en/of zondag 18 maart!

Voor meer informatie over de 100 verschillende bieren gaat u naar de website van De Tap 100. Het evenement vindt u hier op Facebook.

Over De Bonte Koe

“Denk je aan De Bonte Koe, dan denk je aan bier. Ons authentieke biercafé aan de Purmerendse Koemarkt is het podium waar we inmiddels al 14 jaar intensief bezig zijn met mooie bieren. Met 18 bieren uit de rood koperen tap en ruim 200 bieren op de fles ademt ons café bier uit. In de afgelopen jaren hebben wij al meerdere evenementen en proeverijen georganiseerd, zowel klein- als grootschalig.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.