15.9 C
Purmerend
dinsdag 21 mei 2024
Home* HorecaWeekend-tip: De Bonte Koe Tap 100!

Weekend-tip: De Bonte Koe Tap 100!

Purmerend – Dit weekend wordt het weer druk op de Koemarkt. Op zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018 organiseert Biercafé De Bonte Koe voor de tweedemaal De Bonte Koe Tap 100. In een grote tent voor de deur van het café worden er 100 bieren van kleine, grote, bekende en minder bekende, maar vooral ook lokale brouwerijen van de tap geserveerd. En wat voor een tap. Een tap van ruim elf meter lang en maar liefst twee en een halve meter hoogte!

Tijdens het vrij toegankelijke tweedaagse evenement kunnen bezoekers een speciaal Bonte-Koe-Tap-100-glas en muntjes kopen. Met de muntjes kunnen de mensen het glas laten vullen. Het glas wordt eigendom van de bezoeker en is daarmee direct een leuk aandenken aan dit evenement.

Beide dagen starten 13:00 uur. De taps sluiten om 20:00 uur. Zaterdag is het St. Patricks day, op die dag speelt er een Ierse top band. En vanwege het koude weer hebben de organisatoren kachels besteld, zodat u lekker warm staat.

Het team van de Bonte Koe verwelkomt u graag op zaterdag 17 en/of zondag 18 maart!

Voor meer informatie over de 100 verschillende bieren gaat u naar de website van De Tap 100. Het evenement vindt u hier op Facebook.

Over De Bonte Koe

“Denk je aan De Bonte Koe, dan denk je aan bier. Ons authentieke biercafé aan de Purmerendse Koemarkt is het podium waar we inmiddels al 14 jaar intensief bezig zijn met mooie bieren. Met 18 bieren uit de rood koperen tap en ruim 200 bieren op de fles ademt ons café bier uit. In de afgelopen jaren hebben wij al meerdere evenementen en proeverijen georganiseerd, zowel klein- als grootschalig.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.9 ° C
17.8 °
15 °
81 %
4.9kmh
100 %
di
17 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.