* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Lijsttrekkers politieke partijen stellen zich voor (video’s)

Purmerend – De gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 komen eraan. De dertien lijsttrekkers van de politieke partijen uit Purmerend stellen zich voor en geven aan waarom u op hun partij moet stemmen en waar ze zich de aankomende 4 jaar voor willen inzetten.

Wij gaan het rijtje af van lijst 1 tot lijst 13. De filmpjes duren allemaal tussen de 30 en 40 seconden. Ga stemmen op 21 maart 2018 want uw stem kan het verschil maken tussen wel of geen hoogbouw op de PostNL locatie aan de Gedempte Where, wel of geen hotel in het Beusebos en/of meer of minder bouwen van sociale huurwoningen, om maar een paar onderwerpen te noemen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.