Lijsttrekkers politieke partijen stellen zich voor (video’s)

Purmerend – De gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 komen eraan. De dertien lijsttrekkers van de politieke partijen uit Purmerend stellen zich voor en geven aan waarom u op hun partij moet stemmen en waar ze zich de aankomende 4 jaar voor willen inzetten.

Wij gaan het rijtje af van lijst 1 tot lijst 13. De filmpjes duren allemaal tussen de 30 en 40 seconden. Ga stemmen op 21 maart 2018 want uw stem kan het verschil maken tussen wel of geen hoogbouw op de PostNL locatie aan de Gedempte Where, wel of geen hotel in het Beusebos en/of meer of minder bouwen van sociale huurwoningen, om maar een paar onderwerpen te noemen.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*