* Wat u schrijft

Gratis workshop communiceren met kinderen

Jullie luisteren ook nooít! – communiceren met kinderen

Heb je het gevoel dat je kinderen nooít naar je luisteren? Dat je alles 100x moet zeggen en ze dan nóg niet luisteren? Dat kan anders!

Wil je weer meer vader of moeder zijn in plaats van politieagent of scheidsrechter? Kom naar de gratis workshop Bewust makkelijker communiceren met je kind op woensdag 28 maart van 9-11 uur of donderdag 5 april van 19.30 – 21.30 uur in Wijkactiviteitencentrum de Zuidpool in de Purmer Zuid. En ontdek wat je kunt doen zodat je kinderen wél naar je luisteren en het weer gezelliger wordt in huis.

Stress, haast, druk

We kennen het bijna allemaal wel: haast om ’s ochtends de deur uit te komen. Je wilt nu eenmaal graag op tijd op je werk of op school zijn. En tijdsdruk zorgt voor onrust. Voor je het weet zit je middenin een discussie over het aantrekken van jassen en schoenen en ondertussen verstrijkt de tijd.

Hoe voorkom je dat je iedere ochtend opnieuw de strijd aan moet gaan? De workshop geeft je daar antwoorden op.

Communiceren, hoe doe jij dat?

Iedereen communiceert op zijn eigen manier. Jij, en je kind ook. Wanneer je snapt hoe dat werkt kun je zorgen dat jullie elkaar makkelijker begrijpen. De workshop neemt je mee in wat er gebeurt in de wondere wereld van je eigen brein en geeft je handige tips om makkelijker aan te sluiten bij je kind en de angel uit lastige discussies te halen. Wanneer je dat toepast, merk je meteen verandering in de communicatie met je kind.

Wil je er bij zijn?

Schrijf je in via dit formulier: https://ldgcoaching.weebly.com/contact.html

Linda (de) Groot

De workshop wordt gegeven door Linda (de) Groot. Zij geeft trainingen aan ouders, opvoeders en professionals die met kinderen werken over hoe zij makkelijker kunnen aansluiten bij kinderen en op die manier kunnen zorgen voor meer verbinding met de kinderen. De kinderen voelen zich gehoord en gezien, wat belangrijk is voor hun evenwichtige ontwikkeling. Meer informatie: www.ldgcoaching.weebly.com


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.