* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Burgemeester stemt op het mobiele stembureau

Purmerend – Burgemeester Don Bijl brengt op 21 maart zijn stem voor de gemeenteraadsverkiezingen uit in het mobiele stembureau. Deze oldtimerbus staat in de loop van de dag op vijf verschillende locaties in Purmerend.

Vier jaar geleden zette de gemeente het mobiele stembureau ook in bij de gemeenteraadsverkiezingen. Dit is een extra locatie om te stemmen, bovenop de 38 vaste stembureaus. De bus staat in de ochtendspits op NS-station Purmerend Weidevenne en in de avondspits op NS-station Purmerend. Daartussenin parkeert de gemeente de bus bij een aantal onderwijsinstellingen: Jan van Egmond Lyceum & Da Vinci College, het Regio College en het Horizon College. Bij het Horizon College komt ’s middags de burgemeester stemmen.

Jongeren

Het mobiele stembureau is geopend van 7.00 tot 20.00 uur en wordt vooral ingezet om jongeren te bereiken. Op elke school waar de bus stopt, helpt een scholier mee als tijdelijk stembureaulid zolang de bus daar staat. Purmerendse kiezers kunnen op 21 maart op alle locaties stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen en het raadgevend referendum. Op www.purmerend.nl/stembureaus staan alle locaties en openingstijden.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.