12 C
Purmerend
woensdag 27 maart 2024
Home* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Burgemeester stemt op het mobiele stembureau

Burgemeester stemt op het mobiele stembureau

Purmerend – Burgemeester Don Bijl brengt op 21 maart zijn stem voor de gemeenteraadsverkiezingen uit in het mobiele stembureau. Deze oldtimerbus staat in de loop van de dag op vijf verschillende locaties in Purmerend.

Vier jaar geleden zette de gemeente het mobiele stembureau ook in bij de gemeenteraadsverkiezingen. Dit is een extra locatie om te stemmen, bovenop de 38 vaste stembureaus. De bus staat in de ochtendspits op NS-station Purmerend Weidevenne en in de avondspits op NS-station Purmerend. Daartussenin parkeert de gemeente de bus bij een aantal onderwijsinstellingen: Jan van Egmond Lyceum & Da Vinci College, het Regio College en het Horizon College. Bij het Horizon College komt ’s middags de burgemeester stemmen.

Jongeren

Het mobiele stembureau is geopend van 7.00 tot 20.00 uur en wordt vooral ingezet om jongeren te bereiken. Op elke school waar de bus stopt, helpt een scholier mee als tijdelijk stembureaulid zolang de bus daar staat. Purmerendse kiezers kunnen op 21 maart op alle locaties stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen en het raadgevend referendum. Op www.purmerend.nl/stembureaus staan alle locaties en openingstijden.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12 ° C
13.3 °
10.6 °
67 %
4.9kmh
100 %
wo
12 °
do
10 °
vr
13 °
za
8 °
zo
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.