11.7 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomeInformatiefGevolgen spotje PVV op stemgedrag (POLL)

Gevolgen spotje PVV op stemgedrag (POLL)

Purmerend – Het landelijke verkiezingsspotje van de PVV zorgt in heel Nederland voor grote ophef. Regio Purmerend is benieuwd of het landelijke spotje gevolgen heeft voor het stemgedrag in onze regio. 

***Stemmen is anoniem, uw stem is niet zichtbaar voor anderen***

Wat heeft het spotje van de PVV voor een gevolg op uw stemgedrag?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

Kopfoto: Still video



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

4 REACTIES

  1. Binnen de SGP heeft de vrouw ook vrijwel niets in te brengen, al lijkt daar nu enige beweging in te komen (mannen gaan nog steeds voor, is er geen man beschikbaar dan mag een vrouw een zetel innemen. Vrouwen blijven tweederangs burgers), worden homo’s weggezet als zondige viespeuken en wordt verkrachting binnen het huwelijk ‘normaal’ gevonden. En dan heb ik het nog niet over incest en pedofilie, daar wordt niet over gesproken. Nee, ook binnen het christendom is veel niet in de haak. Het zou Wilders sieren als hij dat ook eens noemde.

  2. Wat er niet wordt bijgezegd en daar zit de crux: dit betreft de denkwereld van fundamentalisten. Niet elke moslim denkt zo als beschreven in dit schandalige filmpje, dat is minder dan 1% van de moslims. Ik kan ook zo’n filmpje maken over het christendom of over het Jodendom. Er staat genoeg aan ellende beschreven in de Torah of de Bijbel. Wilders maakt misbruik van de vrijheid om meningsuiting om een hele bevolkingsgroep weg te zetten als een bende terroristen.

  3. Mijn Heer Rutte en de rest van dit kabinet spreken hun afschuw uit, waarom,het is de waarheid, vallen deze heren over deze paar druppeltjes bloed, mijn Heer Rutte kan beter voor zijn eigen deur vegen, in 2015 vond hij dat Syrië gangers beter daar konden sterven dan terug naar Nederland te komen.
    Mijn Heer Rutte en al die beterweters van dit kabinet, veeg eerst voor u eigen deur alvorens u kritiek geeft op Wilders, u zegt het zelfde, alleen met andere woorden!
    Wij moeten allen voor een referendum stemmen, met wat voor nut, Heer Rutte lapt deze uitslag toch aan zijn laars en kruipt Brussel in de kont.
    De PVV stemmers die om deze reden afhaken zijn in mijn ogen een stelletje lafaards die niet voor hun eigen mening durven uit te komen.
    Als jullie willen dat dit land veranderd, dan stemmen jullie aan staande woensdag 21 maart massaal voor de PVV, alleen dan veranderd er iets in onze rechtstaat.
    Ons kabinet is nu een grote poppenkast, waar de ene na de andere minister aftreed omdat ze iets gedaan hebben wat niet door de beugel kan.
    Wanneer worden wij in Nederland eens wakker, Nederland is er voor de Nederlanders en niet voor die Zo genaamde asielzoekers die hier alleen naar toe komen om te profiteren.
    Deze mensen, niet alle, maar wel het grootste deel, wild helemaal niet werken voor hun geld, ze klauwen als de raven, enkele reis terug naar het land van herkomst, dat is de enige oplossing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.7 ° C
12.2 °
10.6 °
60 %
8.5kmh
100 %
do
12 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.