EvenementPurmerend

Gezelligheid troef bij Bonte Koe Tap 100

Purmerend – De eerste dag zit erop voor de Bonte Koe Tap 100 op de Koemarkt. In een grote tent voor de deur van het café worden er 100 bieren van kleine, grote, bekende en minder bekende, maar vooral ook lokale brouwerijen van de tap geserveerd. En wat voor een tap. Een tap van ruim elf meter lang en maar liefst twee en een halve meter hoogte!

Morgen is de laatste dag voor de tweede editie van dit evenement. Organisator en tevens eigenaar van de Bonte Koe Huub Arents zegt dat de eerste dag geweldig is verlopen. “Het liep de hele dag lekker door. Er zijn al heel wat fusten die leeg zijn. De eerste dag overtreft nu al de eerste editie van verleden jaar.”

Morgen kunt u eventueel nog op herkansing. De taps gaan morgen weer open om 13:00 uur en sluiten om 20:00 uur. Meer informatie over de bieren op: www.debontekoetap100.nl

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by