EvenementPurmerend

Gezelligheid troef bij Bonte Koe Tap 100

Purmerend – De eerste dag zit erop voor de Bonte Koe Tap 100 op de Koemarkt. In een grote tent voor de deur van het café worden er 100 bieren van kleine, grote, bekende en minder bekende, maar vooral ook lokale brouwerijen van de tap geserveerd. En wat voor een tap. Een tap van ruim elf meter lang en maar liefst twee en een halve meter hoogte!

Morgen is de laatste dag voor de tweede editie van dit evenement. Organisator en tevens eigenaar van de Bonte Koe Huub Arents zegt dat de eerste dag geweldig is verlopen. “Het liep de hele dag lekker door. Er zijn al heel wat fusten die leeg zijn. De eerste dag overtreft nu al de eerste editie van verleden jaar.”

Morgen kunt u eventueel nog op herkansing. De taps gaan morgen weer open om 13:00 uur en sluiten om 20:00 uur. Meer informatie over de bieren op: www.debontekoetap100.nl

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.