* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Kandidaat-raadsleden aan het woord (video)

Purmerend – Zaterdag 17 maart was er verkiezingsmarkt in het Eggert Winkelcentrum waar alle 13 partijen aanwezig waren. De traditie is dat deze markt op de Kaasmarkt gehouden wordt, maar door de kou en de gure wind is het verplaatst naar het Eggert.

De eerste verdieping van het winkelcentrum stond vol met kramen waar er aandachtig geluisterd werd naar de inwoners uit Purmerend die informatie kwamen halen om hun keuze te bepalen. Bij de PVV kon je de honderd gulden van Geert scoren. De SP had schuursponsen in de vorm van een tomaat. D66 had groene eendjes. Leefbaar had traditiegetrouw het winkelwagenmuntje. Groenlinks deelde appels uit en waren paaseitjes en pepermuntjes bijna op elke kraam te vinden.

Natuurlijk konden wij de lijstrekkers in de video aan het woord laten maar wij vonden het spannender om het toch even anders te doen. Niet de nummer 1 op de lijst maar een ander nummer om even kennis mee te maken.

Aan het woord komen Chris Boer (3) – Leefbaar Purmerend, Fred Koot (4) – CDA, Joke Florax (2) – GroenLinks, Toine Rohner (2) – Lijst van Damme, Maxim Burlini (9) – SP, Valérie Hagen (5) – VVD, Jeroen Adolfs (3) – PvdA, Annemieke Roor  (3) – TOP,  Astrud Wildschut (5) – D66, Theo Neep (4) – Ouderenpartij AOV Purmerend, Miriam Kalf (2) – Groep HOP, Frieda Stil (14) – Stadspartij en Robin Heynen (4) – PVV.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....