12.2 C
Purmerend
zondag 25 september 2022

Home* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Kandidaat-raadsleden aan het woord (video)

Kandidaat-raadsleden aan het woord (video)

Purmerend – Zaterdag 17 maart was er verkiezingsmarkt in het Eggert Winkelcentrum waar alle 13 partijen aanwezig waren. De traditie is dat deze markt op de Kaasmarkt gehouden wordt, maar door de kou en de gure wind is het verplaatst naar het Eggert.

De eerste verdieping van het winkelcentrum stond vol met kramen waar er aandachtig geluisterd werd naar de inwoners uit Purmerend die informatie kwamen halen om hun keuze te bepalen. Bij de PVV kon je de honderd gulden van Geert scoren. De SP had schuursponsen in de vorm van een tomaat. D66 had groene eendjes. Leefbaar had traditiegetrouw het winkelwagenmuntje. Groenlinks deelde appels uit en waren paaseitjes en pepermuntjes bijna op elke kraam te vinden.

Natuurlijk konden wij de lijstrekkers in de video aan het woord laten maar wij vonden het spannender om het toch even anders te doen. Niet de nummer 1 op de lijst maar een ander nummer om even kennis mee te maken.

Aan het woord komen Chris Boer (3) – Leefbaar Purmerend, Fred Koot (4) – CDA, Joke Florax (2) – GroenLinks, Toine Rohner (2) – Lijst van Damme, Maxim Burlini (9) – SP, Valérie Hagen (5) – VVD, Jeroen Adolfs (3) – PvdA, Annemieke Roor  (3) – TOP,  Astrud Wildschut (5) – D66, Theo Neep (4) – Ouderenpartij AOV Purmerend, Miriam Kalf (2) – Groep HOP, Frieda Stil (14) – Stadspartij en Robin Heynen (4) – PVV.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,168FansLike
2,236VolgersVolg
1,523VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.2 ° C
14 °
10.1 °
85 %
4.1kmh
100 %
ma
14 °
di
12 °
wo
13 °
do
15 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.