* HorecaCultuurondernemers

Koffie-ijscafe en exclusieve Maddox op Kaasmarkt

Purmerend – Vorig jaar bood de gemeente Purmerend locatie Kaaswaag te koop aan. De gemeente was specifiek op zoek naar ondernemers die op deze locatie een dynamisch concept wilden ontwikkelen met als doel een impuls aan de levendigheid van de binnenstad en de Kaasmarkt in het bijzonder. Op 20 maart 2018 werden de nieuwe plannen naar buiten gebracht voor de oude locatie van de kunstuitleen op de Kaasmarkt in Purmerend. Per september zal de verbouwing aan het pand starten om begin 2019 zijn nieuwe bewoners te kunnen huisvesten.

In de rechterzijde van de Kaaswaag zal zich een koffie-ijscafé met terras gaan vestigen. Ondernemer Michel Prinsen (45), al 17 jaar bekend van Multi-ijs, zal u in “Amore per il caffé” verwennen met exclusieve koffiesoorten en exclusief ijs. De koffie wordt bereid onder het toeziend oog Saskia Prinsen (44) als barista.

De linkerzijde en eerste verdieping van de Kaaswaag zal een exclusieve vestiging van Maddox huisvesten. Maddox zelf is al meer dan 35 jaar actief in Purmerend. In deze nieuwe vestiging wil Maddox de klant een totaalbeleving geven. De exclusieve merken van het huidige Maddox zullen verhuizen naar de nieuwe locatie. Met een personal shopper kunt u hier uw hart ophalen. Op de 3e etage van het pand begint Maddox een webshop met fotostudio.

Amore per il caffé zal ook open zijn tijdens avondvoorstellingen van de Purmaryn. Prinsen en Maddox willen samen de Kaasmarktbuurt naar een hoger niveau tillen, hierbij wordt de samenwerking met andere ondernemers opgezocht.

De Kaaswaag zelf zal een renovatie ondergaan, waarbij deze in oude staat zal worden teruggebracht.

Foto’s: aangeleverd

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Zo jammer he, een historisch pand verpatsen aan winkeliers. Weer een stukje cultuur weg. Het voegt niets toe, winkels zat in het centrum, en hoeveel ijssalons kan Purmerend op zo’n kleine oppervlakte herbergen. Is er überhaupt naar culturele oplossingen gekeken? Waarschijnlijk is de gemeente weer voor geld gegaan. Modezaken hebben de neiging snel weer te verdwijnen, wie zit er te wachten op een “exclusieve” modezaak of een (wat een vreselijke benaming) “personal shopper” …
    Geef mij maar die aardige dames van de Drie Musketiers (prima hermodezaak)

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: