13.2 C
Purmerend
maandag 25 september 2023
Home* HorecaKoffie-ijscafe en exclusieve Maddox op Kaasmarkt

Koffie-ijscafe en exclusieve Maddox op Kaasmarkt

Purmerend – Vorig jaar bood de gemeente Purmerend locatie Kaaswaag te koop aan. De gemeente was specifiek op zoek naar ondernemers die op deze locatie een dynamisch concept wilden ontwikkelen met als doel een impuls aan de levendigheid van de binnenstad en de Kaasmarkt in het bijzonder. Op 20 maart 2018 werden de nieuwe plannen naar buiten gebracht voor de oude locatie van de kunstuitleen op de Kaasmarkt in Purmerend. Per september zal de verbouwing aan het pand starten om begin 2019 zijn nieuwe bewoners te kunnen huisvesten.

In de rechterzijde van de Kaaswaag zal zich een koffie-ijscafé met terras gaan vestigen. Ondernemer Michel Prinsen (45), al 17 jaar bekend van Multi-ijs, zal u in “Amore per il caffé” verwennen met exclusieve koffiesoorten en exclusief ijs. De koffie wordt bereid onder het toeziend oog Saskia Prinsen (44) als barista.

De linkerzijde en eerste verdieping van de Kaaswaag zal een exclusieve vestiging van Maddox huisvesten. Maddox zelf is al meer dan 35 jaar actief in Purmerend. In deze nieuwe vestiging wil Maddox de klant een totaalbeleving geven. De exclusieve merken van het huidige Maddox zullen verhuizen naar de nieuwe locatie. Met een personal shopper kunt u hier uw hart ophalen. Op de 3e etage van het pand begint Maddox een webshop met fotostudio.

Amore per il caffé zal ook open zijn tijdens avondvoorstellingen van de Purmaryn. Prinsen en Maddox willen samen de Kaasmarktbuurt naar een hoger niveau tillen, hierbij wordt de samenwerking met andere ondernemers opgezocht.

De Kaaswaag zelf zal een renovatie ondergaan, waarbij deze in oude staat zal worden teruggebracht.

Foto’s: aangeleverd

 
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Zo jammer he, een historisch pand verpatsen aan winkeliers. Weer een stukje cultuur weg. Het voegt niets toe, winkels zat in het centrum, en hoeveel ijssalons kan Purmerend op zo’n kleine oppervlakte herbergen. Is er überhaupt naar culturele oplossingen gekeken? Waarschijnlijk is de gemeente weer voor geld gegaan. Modezaken hebben de neiging snel weer te verdwijnen, wie zit er te wachten op een “exclusieve” modezaak of een (wat een vreselijke benaming) “personal shopper” …
    Geef mij maar die aardige dames van de Drie Musketiers (prima hermodezaak)

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,615FansLike
2,502VolgersVolg
1,618VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.2 ° C
14.5 °
11.7 °
71 %
3.6kmh
100 %
ma
19 °
di
21 °
wo
22 °
do
19 °
vr
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.