8.7 C
Purmerend
woensdag 1 februari 2023
Home112Hennepkwekerij aangetroffen in slaapkamer

Hennepkwekerij aangetroffen in slaapkamer

Purmerend – Op dinsdagmorgen 20 maart 2018 hield de politie de bewoners aan van een pand aan de Meeuwstraat in Purmerend. Het gaat om een 41-jarige man en een 39-jarige vrouw. Zij worden verdachte van hennepteelt.

De politie krijgt regelmatig tips binnen over hennepteelt. Het gaat dan vaak om hennepstank, afgeplakte en/of beslagen ramen, of bezoek van verdachte personen of auto’s. Soms komen mensen per ongeluk op het spoor van een kwekerij. In dit geval bracht een deurwaarder een bezoek aan het pand. Binnen vond hij in een slaapkamer een in werking zijnde hennepkwekerij.

De gewaarschuwde politie ontmantelde de kwekerij, waarin bij elkaar zo’n dertig planten stonden. De hennep en de bij de kwekerij behorende apparatuur (lampen, filters, kweektent e.d.) werden in beslag genomen. Bij controle bleek er geen sprake te zijn van diefstal van stroom of water.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,206FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.7 ° C
9.4 °
7.8 °
82 %
3.1kmh
100 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.