112Purmerend

Hennepkwekerij aangetroffen in slaapkamer

Purmerend – Op dinsdagmorgen 20 maart 2018 hield de politie de bewoners aan van een pand aan de Meeuwstraat in Purmerend. Het gaat om een 41-jarige man en een 39-jarige vrouw. Zij worden verdachte van hennepteelt.

De politie krijgt regelmatig tips binnen over hennepteelt. Het gaat dan vaak om hennepstank, afgeplakte en/of beslagen ramen, of bezoek van verdachte personen of auto’s. Soms komen mensen per ongeluk op het spoor van een kwekerij. In dit geval bracht een deurwaarder een bezoek aan het pand. Binnen vond hij in een slaapkamer een in werking zijnde hennepkwekerij.

De gewaarschuwde politie ontmantelde de kwekerij, waarin bij elkaar zo’n dertig planten stonden. De hennep en de bij de kwekerij behorende apparatuur (lampen, filters, kweektent e.d.) werden in beslag genomen. Bij controle bleek er geen sprake te zijn van diefstal van stroom of water.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.