Purmerendwonen

“Waarom staat dit gebouw leeg?” (video)

Purmerend – Opvallende posters van de Socialistische Partij op een pand aan de Waterlandlaan. “Waarom staat dit gebouw leeg?” en “Waarom woont hier niemand?” Theo de La Haye van de SP maakt zich er druk over. “Waarom laat de projectontwikkelaar dit gebouw verloederen? De gemeente Purmerend moet ingrijpen!”

Wij kwamen ter plaatse en gingen het gesprek met Theo aan. Karin Gyallai van de Actiegroep Woningnood vindt de actie niet echt gepast: “De SP heeft de Actiegroep Woningnood verlaten. Dit was ons idee en de SP loopt ermee weg. Wij als actiegroep woningnood hebben posters laten drukken die niet politiek gekleurd zijn. Onze actiegroep is voor iedereen dus ook voor elke politieke partij die mee wil helpen voor de demonstratie op 27 mei a.s., maar naar buiten toe zijn we niet politiek gekleurd. Ik vind het jammer dat de SP de actiegroep heeft verlaten en dat ze dit doen.” Karin is wel verheugd dat er aandacht aan het onderwerp leegstand wordt gegeven.

Grote demonstratie woningnood Purmerend aangekondigd

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Een ervaringsdeskundige vind dat de geïnterviewde het beeld uit kijkt, geen porem

  2. Wat een stukje onzin…
    Containerwoningen kunnen dit jaar nog staan…
    Daarnaast is wooncompagnie al in gesprek met diverse eigenaren van panden op de waterlandlaan…
    En dan hegger nog een keer door het slijk halen! Ik ben ook geen voorstander van de stadspartij maar man man man meneer de LaHaye wat is dit laag! Dossierkennis ontbreekt ook bij de SP blijkt!!!!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: