15.6 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
HomePurmerend“Waarom staat dit gebouw leeg?” (video)

“Waarom staat dit gebouw leeg?” (video)

Purmerend – Opvallende posters van de Socialistische Partij op een pand aan de Waterlandlaan. “Waarom staat dit gebouw leeg?” en “Waarom woont hier niemand?” Theo de La Haye van de SP maakt zich er druk over. “Waarom laat de projectontwikkelaar dit gebouw verloederen? De gemeente Purmerend moet ingrijpen!”

Wij kwamen ter plaatse en gingen het gesprek met Theo aan. Karin Gyallai van de Actiegroep Woningnood vindt de actie niet echt gepast: “De SP heeft de Actiegroep Woningnood verlaten. Dit was ons idee en de SP loopt ermee weg. Wij als actiegroep woningnood hebben posters laten drukken die niet politiek gekleurd zijn. Onze actiegroep is voor iedereen dus ook voor elke politieke partij die mee wil helpen voor de demonstratie op 27 mei a.s., maar naar buiten toe zijn we niet politiek gekleurd. Ik vind het jammer dat de SP de actiegroep heeft verlaten en dat ze dit doen.” Karin is wel verheugd dat er aandacht aan het onderwerp leegstand wordt gegeven.

Grote demonstratie woningnood Purmerend aangekondigdSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Een ervaringsdeskundige vind dat de geïnterviewde het beeld uit kijkt, geen porem

  2. Wat een stukje onzin…
    Containerwoningen kunnen dit jaar nog staan…
    Daarnaast is wooncompagnie al in gesprek met diverse eigenaren van panden op de waterlandlaan…
    En dan hegger nog een keer door het slijk halen! Ik ben ook geen voorstander van de stadspartij maar man man man meneer de LaHaye wat is dit laag! Dossierkennis ontbreekt ook bij de SP blijkt!!!!

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.6 ° C
17.2 °
13.9 °
81 %
1.8kmh
100 %
ma
21 °
di
17 °
wo
16 °
do
16 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.