Purmerend

Gezellig druk in binnenstad Purmerend (impressie)

Purmerend – Winkeliers en bezoekers zijn het er over eens. Het was gezellig druk in de binnenstad van Purmerend vandaag. Door het mooie weer en het door de ondernemers georganiseerde evenement Paasbest Purmerend was deze dag een succes. De Kaasmarkt vormde vandaag het decor voor een streekmarkt met authentieke Waterlandse en Beemster streekproducten. Spurd stond met sport en spel activiteiten op de Koemarkt en er kon een paaspuzzeltocht gelopen worden. 

Het Mode en Meer evenement van Ongekend Purmerend trok flinke aandacht van het publiek. Op sommige momenten kon er bijna niemand meer bij in de Lutherse kerk aan de Hoogstraat. Vanaf 11.00 uur kon je naar een bijna doorlopende show komen kijken en inspiratie opdoen hoe jij er met Pasen op je Paasbest kunt uitzien. Meer dan 60 binnenstad ondernemers hebben hier aan meegedaan. Ook morgen zijn de winkels open om je te adviseren voor Pasen om er Paasbest uit te zien. Een lijst van winkeliers die u graag adviseren kunt u hier downloaden.

In het Eggert Winkelcentrum konden de kleintjes met Pickachu op de foto en waren er LEGO Star Wars bouwtafels & showmodellen, Star Wars videogames die gespeeld konden worden en rekwisieten uit de film.

Morgen gaat Paasbest Purmerend verder met de Paasbest Koopzondag. De Kid’s Heroes zijn nog altijd de baas in het Eggert Winkelcentrum en kun je je laven aan heerlijke Lentebok bieren tijdens de Lentebok toer. De toer leidt langs verschillende café’s in de binnenstad.

Meer informatie op: http://paasbestpurmerend.nl

Foto’s: Rob Klaucke.

—-einde selectie—-

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.