Purmerend

Verkennende gesprekken tussen 4 partijen in stadhuis

Purmerend – Vanavond zijn er verkennende gesprekken geweest tussen GroenLinks, CDA, D66 en Leefbaar Purmerend in het stadhuis. Deze politieke partijen zijn samen goed voor 15 zetels.

Wordt hiermee de Stadspartij buiten spel gezet? Of mag de Stadspartij juist aansluiten als ze de speerpunten Beusebos en Hoogbouw locatie PostNL laten vallen? Mocht de Stadspartij aansluiten dan is er een coalitie mogelijk van 21 zetels. Volgens een fractievoorzitter die wij spraken waren dit slechts verkennende gesprekken om te kijken waar er overeenkomsten waren en was de koffie goed.

Met dank aan Bowlingcentrum Purmerend voor de koffie zodat wij de uitgang van de fractiekamers in de gaten konden houden.

Foto: Haico Kats.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.