* Wat u schrijft

Paaseieren zoeken in het Beusebos

Purmerend – Doe mee en kom op eerste Paasdag, zondag 1 april, met je (klein)kind(eren) paaseieren zoeken in het Beusebos. De vrijwilligers van Vrienden van het Beusebos organiseren een gratis eierenzoektocht die om 10.30 uur begint. Het is erg leuk als je kind geschminkt of verkleed meeloopt in de zoektocht, maar dit hoeft natuurlijk niet. Na afloop van de zoektocht gaan we met degenen die even willen opwarmen gezellig koffie, thee of iets fris drinken bij restaurant KRITI aan de Neckerstraat 3. Iedereen is daar van harte welkom.

Aanmelden

Is jouw kind ook zo gek op paaseieren zoeken? Meld je kind(eren) dan meteen aan. Aanmelden* kan tot uiterlijk donderdag 29 maart via [email protected]. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees snel!

*Graag aanmelden onder vermelding van je naam en het aantal kinderen waarmee je komt. Natuurlijk is het extra leuk als jouw kind zondag mooi geschminkt of verkleed naar het Beusebos komt!

Locatie en tijd

Het Beusebos ligt tegenover de plaatwalserij aan de Neckerstraat 2a te Wijdewormer en naast de A7. De ingang is naast de grote reclamemast waar we verzamelen. Het paaseieren zoeken begint om 10.30 uur.

Parkeren

Kom liefst zoveel mogelijk op de fiets. De auto parkeren kan onder andere op de Verbindingsweg 1 te Purmerend.

Let op

Warme, oude kleding en stevige laarzen zijn een pré; de paden kunnen nat en modderig zijn. Voor mensen die slecht ter been zijn of van een rolstoel gebruikmaken zijn de paden helaas niet geschikt. Wel kun je na afloop gezellig een kop koffie met ons meedrinken in KRITI aan de Neckerstraat 3.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.