* weekoverzicht

Dit was de week van 23-29 maart

Wat gebeurde er in de week van 24-30 maart 2018? Bekijk hier het (nieuwe) wekelijkse nieuwsoverzicht van Regio Purmerend.

Zaterdag 24 en zondag 25 maart

….stonden in het teken van Paasbest Purmerend. Bekijk hier de aftermovie. Wij geven graag een complimentje aan de ondernemers, gemeente, vrijwilligers en inwoners van Purmerend die dit moois mogelijk hebben gemaakt.

Maandag 26 maart

….waren er verkennende gesprekken tussen 4 partijen in het stadhuis. D66, CDA, GroenLinks en Leefbaar Purmerend, voerden overleg over een mogelijke samenwerking in een coalitie.

Dinsdag 27 maart

… was een spannende avond voor de gedoogde huurders op bedrijventerreinen. Uiteindelijk werd een motie om onderzoek naar legale tijdelijke bewoning door de raad aangenomen.

Stichting vrienden van het Beusebos maken zich boos over de vernielingen die zijn gepleegd in het Beusebos. “Ze steken het bos in de fik.”

Woensdag 28 maart

…..was de begrafenis van Jan Balk (cafe de Artiest). Met een indrukwekkend applaus reed de rouwstoet over de Koemarkt.

Ook kreeg Regio Purmerend een geheim document in handen over de verkoop van de Melkwegbrug aan Dubai.

 Donderdag 29 maart

…. werd de nieuwe gemeenteraad van Purmerend geïnstalleerd.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.