6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendMobiele sportplek SportContrainer maand in Groengebied Weidevenne

Mobiele sportplek SportContrainer maand in Groengebied Weidevenne

Purmerend – Een mobiele sportplek in de vorm van een SportContrainer voor jong en oud staat vanaf dinsdag 3 april in Groengebied Weidevenne. Tot en met zondag 22 april kan iedereen de zogenoemde SportContrainer gebruiken om te sporten en bewegen. Deze SportContrainer biedt uitdagingen voor elke leeftijd en elk niveau om sportief bezig te zijn. 

Het idee van de mobiele speelplek sluit aan op de trend van individueel en in groepsverband sporten en bewegen in de openbare ruimte. De uitgeklapte SportContrainer biedt uitdagende mogelijkheden om sportief bezig te zijn met bijvoorbeeld bootcamp, outdoor fitness en obstacle runs. Afhankelijk van het gebruik en de waardering van de sporters maakt de SportContrainer een toer door Purmerend.

De SportContrainer staat vanaf dinsdag 3 april in Groengebied Weidevenne bij de glijbaan ter hoogte van de kruising Wonderfontein met Weidelandpad. In de bergruimte van de SportContrainer zijn sportmaterialen opgeslagen die men via [email protected] of telefoon 0299 418 100 kan reserveren. Het gebruik is gratis. Op de website van Spurd staat meer informatie over het gebruik van de SportContrainer.  Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.