PurmerendSport

Mobiele sportplek SportContrainer maand in Groengebied Weidevenne

Purmerend – Een mobiele sportplek in de vorm van een SportContrainer voor jong en oud staat vanaf dinsdag 3 april in Groengebied Weidevenne. Tot en met zondag 22 april kan iedereen de zogenoemde SportContrainer gebruiken om te sporten en bewegen. Deze SportContrainer biedt uitdagingen voor elke leeftijd en elk niveau om sportief bezig te zijn. 

Het idee van de mobiele speelplek sluit aan op de trend van individueel en in groepsverband sporten en bewegen in de openbare ruimte. De uitgeklapte SportContrainer biedt uitdagende mogelijkheden om sportief bezig te zijn met bijvoorbeeld bootcamp, outdoor fitness en obstacle runs. Afhankelijk van het gebruik en de waardering van de sporters maakt de SportContrainer een toer door Purmerend.

De SportContrainer staat vanaf dinsdag 3 april in Groengebied Weidevenne bij de glijbaan ter hoogte van de kruising Wonderfontein met Weidelandpad. In de bergruimte van de SportContrainer zijn sportmaterialen opgeslagen die men via [email protected] of telefoon 0299 418 100 kan reserveren. Het gebruik is gratis. Op de website van Spurd staat meer informatie over het gebruik van de SportContrainer.  


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.