* KermisPurmerend

Kermis in de Weidevenne (video)

Purmerend – Er is weer kermis in Weidevenne! Van woensdag 4 april tot en met zondag 8 april staan er op het parkeerterrein voor het station Weidevenne weer volop leuke kermisattracties. Draaien en zwieren, spelletjes, maar ook lekkere hapjes. Kortom alles wat je van een kermis verwacht.

Diverse attracties met klinkende namen als Big Pluche Palace, Miami Trip, Central Park, Tropicana Winners Paradise, Crashcars, Central Park, Lucky Duck, Hitzone en Skee ball of the Century staan klaar om de bezoeker te vermaken. Natuurlijk ontbreken de suikerspinnen en popcorn niet. Bekijk de video voor een impressie.

De kermis is open op:

  • Woensdag van 13.00 tot 22.30 uur
  • Donderdag van 15.00 tot 22.30 uur
  • Vrijdag van 14.00 tot 22.30 uur
  • Zaterdag 13.00 tot 22.30 uur
  • Zondag van 13.00 tot 21.00 uur

Video en foto’s: Ron Vermeulen

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by