* Wat u schrijft

Voorjaarsconcert met hapje en drankje toe

Het Purmerends Gemengd Koor geeft dit jaar haar voorjaarsconcert op 15 april om 15.00 uur in de Nicolaaskerk op de Kaasmarkt in Purmerend en doet dit in samenwerking met Het Hoedje van de Koningin. Na afloop van het concert  wordt u een hapje en een drankje aangeboden om nog even gezellig na te praten. Als het mooi weer is op het bordes van de kerk, als het weer tegenzit, in de kerk.

De rode draad die losjes door dit concert heenloopt is die van de relatie van de genade zoekende mens tot de natuur. Die relatie wordt gezocht aan de hand van muziek van Haydn, Elgar, Rossini, Purcell, Händel, Goodal en uiteraard, Fanny Hensel. Daarnaast gebruiken we dit concert om Fanny Hensel in het zonnetje te zetten en uit de schaduw te halen van haar broer Felix Mendelsohn.

De leiding is in handen van onze nieuwe dirigente Justina Oosters. Daarnaast kunt u genieten van de solo’s van onze sopraan Eshter Rinsma en onze bekende pianist Eric Noya.

Kaarten à €12,50pp zijn verkrijgbaar bij Het Hoedje van de Koningin, Boekhandel Het Leesteken, Vivant van Oostrum Makadocentrum, Primavera Overwhere en Weidevenne en uiteraard aan de zaal. Voor inlichtingen kunt u terecht bij secretaris@pgkpurmerend.nl, tel. 0299-425610.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.