PolitiekPurmerend

VVD Purmerend vernieuwt fractie met vier nieuwe gezichten

Purmerend – De fractie van de VVD Purmerend heeft drie commissieleden benoemd die de komende bestuursperiode de fractie in de gemeenteraad van Purmerend versterken. Samen met Timo Roeleveld, geïnstalleerd als nieuw raadslid, telt de zeven koppende tellende fractie vier nieuwe gezichten. Aan herkozen fractievoorzitter Jan Peter Dompeling de taak om de fractie te leiden. 

De nieuwe commissieleden zijn Valérie Hagen (27), Nicole Ploeger (26) en Frank ten Hagen (66). Zij waren alle drie niet eerder actief als gemeenteraadslid of commissielid, maar wel betrokken bij de VVD Purmerend als actief lid. Fractievoorzitter Jan Peter Dompeling: “onze nieuwe fractie bestaat uit raadsleden met veel ervaring en kennis. We vullen de fractie aan met nieuw talent, dat staat te trappelen om aan de slag te gaan.”

Fractievoorzitter Jan Peter Dompeling is erg blij met de nieuwe fractie. “Al deze mensen denken, durven en dóen. Samen stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag voor een liberaal Purmerend. Alle Purmerenders kunnen ervan uitgaan dat we ons voor de volle 100% inzetten.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.