3.9 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
HomePurmerendKnock-out toernooi: FIFA 18 City Tournaments

Knock-out toernooi: FIFA 18 City Tournaments

Purmerend – Nederland is er niet bij op het aanstaande WK in Rusland, wat ongetwijfeld een groot gemis is voor iedere voetballiefhebber. Als kleine pleister op de wond bundelen Delicious Media, Vue Cinemas en Mediamarkt hun krachten om een grootschalig FIFA City Tournament te organiseren in 8 verschillende steden in Nederland. 

Er wordt een toernooi opgezet voor 128 spelers in de lokale VUE cinema. Het gaat hierbij om een direct knock-out toernooi, waarbij de deelnemers vanaf de halve finale in de bioscoopzaal gespeeld wordt. Hier wordt duidelijk wie de beste FIFA-speler van de stad is. Deelnemers van deze toernooien maken kans op verschillende mooie prijzen die aangeboden worden door de leveranciers van de Mediamarkt en andere partners.

De speelsteden zijn als volgt:

Het startsein voor de eerste wedstrijden van ieder toernooi is om 18:00 uur. Vanaf 17:00 uur dien je aanwezig te zijn om je inschrijving compleet te maken. Prijzen die deelnemers kunnen winnen worden binnenkort bekend gemaakt via de website en de social kanalen.

Finale-toernooi

Deelnemers die de halve finale bereiken in de verschillende speelsteden worden tevens uitgenodigd voor het grote Finale-toernooi op 15 juli. Hier wordt door de beste 32 spelers uitgemaakt wie de beste FIFA City Tournament 18 speler van Nederland is. De winnaar van dit toernooi gaat met een extra toffe prijs naar huis! Tijdens dit finale-toernooi wordt de finale van het WK in Rusland ook uitgezonden op groot scherm.

Deelnemen 

Wil jij deelnemen aan een toernooi in 1 van de speelsteden? Schaf dan je ticket aan op www.fifa-tournaments.eu. Let hierbij wel op dat je een ticket aanschaft voor de juiste speelstad! Geef bij je deelname tevens aan wat je favoriete land is waarmee je deel gaat nemen.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
3.9 ° C
6.2 °
2.3 °
77 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
16 °
zo
18 °
ma
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.