19.3 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* VervoerSchrijf u nu in voor een Noord/Zuidlijn-testrit

Schrijf u nu in voor een Noord/Zuidlijn-testrit

Amsterdam – De data en tijdstippen van de Noord/Zuidlijn-testritten zijn bekend. U kunt u vanaf nu inschrijven voor een Noord/Zuidlijn testrit: vanaf 20 april start GVB met de testritten. Met verschillende scenario’s oefent GVB ongeveer zes weken lang met testreizigers op de nieuwste metrolijn, en daar hebben zij uw hulp hard bij nodig.

GVB beproeft de Noord/Zuidlijn zodat zij per 22 juli de reizigers een zo’n aangenaam mogelijke reis kunnen bezorgen. De testen op de Noord/Zuidlijn vinden plaats op verschillende dagen, zowel doordeweeks als in het weekend. Ook de tijden variëren: tests vinden vooral in de ochtend en avond plaats. Een testrit duurt meestal vier uur.

Inschrijven voor een Noord/Zuidlijn-testrit

Ook als u zich nog niet als geïnteresseerde testreiziger had aangemeld, kunt u zich nu inschrijven voor een Noord/Zuidlijn testrit. En iedereen is van harte welkom, ook als u mogelijk beperkt bent in uw mobiliteit. Het is immers de bedoeling dat straks iedereen gebruik kan maken van lijn 52. Kinderen onder de 12 jaar mogen mee, zolang er wel toezicht is door één of meerdere volwassenen. Daarnaast kunt u zich als groep inschrijven, als u er maar voor zorgt dat u allemaal voor dezelfde testrit ingeschreven staat.

Na uw inschrijving

GVB test acht scenario’s, van tevoren zult u niet weten voor welk scenario u zich inschrijft. Wel weet u dat uw Noord/Zuidlijn-testrit begint en eindigt op Centraal Station Amsterdam, dat doen ze namelijk allemaal. Het GVB-team ontvangt u graag in de centrale metrohal aan de voorkant van CS.

Inschrijven kan hier: http://testmee.gvb.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
19.3 ° C
21.7 °
17 °
70 %
0.9kmh
58 %
do
19 °
vr
20 °
za
18 °
zo
21 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.