Schrijf u nu in voor een Noord/Zuidlijn-testrit

Amsterdam – De data en tijdstippen van de Noord/Zuidlijn-testritten zijn bekend. U kunt u vanaf nu inschrijven voor een Noord/Zuidlijn testrit: vanaf 20 april start GVB met de testritten. Met verschillende scenario’s oefent GVB ongeveer zes weken lang met testreizigers op de nieuwste metrolijn, en daar hebben zij uw hulp hard bij nodig.

GVB beproeft de Noord/Zuidlijn zodat zij per 22 juli de reizigers een zo’n aangenaam mogelijke reis kunnen bezorgen. De testen op de Noord/Zuidlijn vinden plaats op verschillende dagen, zowel doordeweeks als in het weekend. Ook de tijden variëren: tests vinden vooral in de ochtend en avond plaats. Een testrit duurt meestal vier uur.

Inschrijven voor een Noord/Zuidlijn-testrit

Ook als u zich nog niet als geïnteresseerde testreiziger had aangemeld, kunt u zich nu inschrijven voor een Noord/Zuidlijn testrit. En iedereen is van harte welkom, ook als u mogelijk beperkt bent in uw mobiliteit. Het is immers de bedoeling dat straks iedereen gebruik kan maken van lijn 52. Kinderen onder de 12 jaar mogen mee, zolang er wel toezicht is door één of meerdere volwassenen. Daarnaast kunt u zich als groep inschrijven, als u er maar voor zorgt dat u allemaal voor dezelfde testrit ingeschreven staat.

Na uw inschrijving

GVB test acht scenario’s, van tevoren zult u niet weten voor welk scenario u zich inschrijft. Wel weet u dat uw Noord/Zuidlijn-testrit begint en eindigt op Centraal Station Amsterdam, dat doen ze namelijk allemaal. Het GVB-team ontvangt u graag in de centrale metrohal aan de voorkant van CS.

Inschrijven kan hier: http://testmee.gvb.nl

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*