* KermisPurmerend

Kermis Purmerend 2018: zweven op 60 meter hoogte, durf jij? (video)

Purmerend – Van donderdag 10 mei tot en met maandag 21 mei wordt de binnenstad van Purmerend weer op z’n kop gezet! Er is weer ruimte voor 50 attracties en er is een mooie mix van kindervermaak, grootvermaak, lekker eten en behendigheidsspelletjes.

Op de kermis komen een aantal populaire attracties terug waaronder de Jumbo Caroussel, de Polyp, de achtbaan en de Autoscooter! Als nieuwe gasten mag Purmerend de Showtime, het Ghost Castle, Cap City, Copacabana en de Snowjet ontvangen.

Maar er is natuurlijk meer! Wat te denken van de Around the World. Midden in onze binnenstad valt deze 60 meter hoge attractie zeker op. Twijfel je of je wel durft te zwaaien in deze mega zweefmolen? Het uitzicht alleen is al de moeite waard! De attractie gaat niet heel hard, vooral de hoogte maakt het spannend. Een unieke attractie op een top locatie.

Ook de Proppelor XXL is terug van weggeweest. En heeft Purmerend de Spinning Coaster vast kunnen leggen. Rondjes spinnen in een van de grootste mobiele achtbaan van Europa?  Dat belooft wat.

Bekijk hieronder de attractielijst.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.