Kermis Purmerend 2018: zweven op 60 meter hoogte, durf jij? (video)

Purmerend – Van donderdag 10 mei tot en met maandag 21 mei wordt de binnenstad van Purmerend weer op z’n kop gezet! Er is weer ruimte voor 50 attracties en er is een mooie mix van kindervermaak, grootvermaak, lekker eten en behendigheidsspelletjes.

Op de kermis komen een aantal populaire attracties terug waaronder de Jumbo Caroussel, de Polyp, de achtbaan en de Autoscooter! Als nieuwe gasten mag Purmerend de Showtime, het Ghost Castle, Cap City, Copacabana en de Snowjet ontvangen.

Maar er is natuurlijk meer! Wat te denken van de Around the World. Midden in onze binnenstad valt deze 60 meter hoge attractie zeker op. Twijfel je of je wel durft te zwaaien in deze mega zweefmolen? Het uitzicht alleen is al de moeite waard! De attractie gaat niet heel hard, vooral de hoogte maakt het spannend. Een unieke attractie op een top locatie.

Ook de Proppelor XXL is terug van weggeweest. En heeft Purmerend de Spinning Coaster vast kunnen leggen. Rondjes spinnen in een van de grootste mobiele achtbaan van Europa?  Dat belooft wat.

Bekijk hieronder de attractielijst.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt