* Edam-Volendamdieren

Toby uit Edam is mooiste hond van Noord-Holland

Edam – Het is gelukt: Toby is gekozen tot de mooiste hond van de provincie en de gemeente Edam-Volendam. Paula Mak, het baasje van de bruin-rode Australische herder is trots.

Toby is niet alleen een mooie hond maar ook slim en dapper, vindt Paula. “Toen Toby pas zeven maanden oud was, heeft hij in een park bij Rotterdam een vrouw het leven gered”, vertelde ze in een eerder interview aan NH Nieuws. “Hij vond haar net op tijd. Ze was al helemaal onderkoeld.”

Nu mag Toby de Noord-Hollandse eer landelijk gaan verdedigen van 6 tot en met 8 mei tijdens het Animal Event in Hilvarenbeek. Daar strijden alle provinciewinnaars tegen elkaar en beslist een vakjury uiteindelijk wie zich mooiste hond van Nederland mag gaan noemen.

Relevant artikel:

Wordt Toby uit Edam de mooiste hond van Nederland? (video)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.