5.8 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
Home112Purmerender aangehouden als ‘Facilitator’ van autodieven

Purmerender aangehouden als ‘Facilitator’ van autodieven

Driebergen, Amsterdam – De politie heeft dinsdag 17 april in Amsterdam een 57-jarige man uit Purmerend aangehouden. De man wordt er van verdacht illegale kentekenplaten te leveren aan criminelen. Hem wordt valsheid in geschrifte ten last gelegd.

Gedurende een onderzoek naar een groep Amsterdamse autodieven stuitten de medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid op een leverancier van illegale kentekenplaten en aanverwante artikelen. Onder het gezag van het Landelijk Parket werd het onderzoek 26Pratville opgestart. De leverancier is eigenaar van een legaal bedrijf, maar leverde ook aan autodieven.

Meerdere aanhoudingen in dit onderzoek worden niet uitgesloten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.8 ° C
7.8 °
3.9 °
80 %
5.8kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.